Nyílt levél az univerzumnak

2020. november 30. 14:07
Itt már csak az univerzum seregei segíthetnek.

„Kedves univerzum!

Légy szíves, határolódj el azoktól, és mondasd le azokat, akik úgy názicnak, ahogy mi szoktunk, de nem kaptak rá engedélyt tőlünk, és elvették a kedvenc bullying technikánkat!

Kedves univerzum! Szólj az Orbánnak, hogy aki lenyúlja a kedvenc nácizós játékunkat, az valójában náci, és mondjon le! 

Itt már csak az univerzum seregei segíthetnek.

Kedves univerzum!

Kérlek, vonulj be Magyarországra (csak vidékre, Budapestre nem kell!), és akadályozd meg, hogy olyanok is nácizhassanak, akiket nem vettünk be a játékba! 

Nekünk a szólásszabadságunkhoz tartozik nácizni másokat, viszont ha minket vagy távoli támogatóinkat náciznak, akkor az a világ botránya!

Kedves univerzum!

A nácizás joga nem alapvető egyetemes emberi jog: csak annak jár, aki megkapta ezt a privilégiumot! 

Kedves univerzum, az egyetemes emberi jogok és a nácizás privilégiumának letéteményese, kérünk, ne hagyd, hogy ellenünk fordítsák a saját fegyverünket!”

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A fasiszta mozgalom maga is aránytalanul zsidó mozgalom volt - tehát a zsidók arányaiban nagyobb részét alkották a pártnak, annak egész történetén keresztül, mint az olasz lakosság. 1938-ra a pártnak 10,215 felnőtt zsidó tagja volt." (Amikor Olaszország teljes lakosságából körülbelül 47,000 volt zsidó.) "Mussolininek több zsidó munkatársa volt, így a kedvenc és legbefolyásosabb szeretője, Margherita Sarfatti. Róma főrabbija hivatalos áldásában részesítette Mussolinit, aki (olasz támaszponton) segítette a cionista haditengerészet kifejlesztését, mint a brit imperializmus elleni manővert."
Forrás: Stanley G. Payne: A History of Fascism, 1914-1945, The University of Wisconsin Press, 1995, 240.old.

Akkor te is csatlakozol a kocsmázós haverjaidhoz. X

Azt nem értem, hogy miért nem mi kérettük már be évent többször is az amerikai nagykövetet az USA-beli antiszemita támadások miatt:

2019. december 28-án, szombaton este, a Hanuka zsidó ünnep hetedik estéjén egy nagy késsel vagy macsétával hadonászó maszkos afroamerikai férfi betört egy haszid rabbi otthonába a New York-i Rockland megyei Monsey-ben, ahol egy Hanuka buli volt folyamatban, és szúrni kezdte a vendégeket. Öt férfi megsebesült, közülük kettő kritikus állapotban került kórházba. A parti vendégei székeket és egy kis asztalt lengetve kényszerítették a támadót menekülésre. Három hónappal a szúrás után a legsúlyosabban megsebesített áldozat belehalt sérüléseibe.

2019. december 10-én lövöldözés történt egy kóser élelmiszerboltban, az Egyesült Államokban, New Jersey államban, Jersey City Greenville részén. Öt ember életét vesztette a boltban, köztük a két támadó és három megtámadott civil.

2019. Sikertelen bombamerénylet a puebloi zsinagógában (Colorado állam).

2019. április 27-én egy fegyveres lövéseket adott le a kaliforniai Poway-ban, a Poway Chabad zsinagógában. A támadás a zsidó húsvét ünnepének utolsó napján történt, amely egy Sabbatra esett. Egy nő életét vesztette, és további három ember megsebesült, köztük a zsinagóga rabbija.

2018. Péntek este 9 óra 30 perc körül egy 32 éves férfi egy Los Angeles-i zsinagóga előtt lapult egy bérelt autóval, majd megpróbált elütni a zsinagógából kijövő két férfit. A kiszemelt áldozatok el tudtak menekülni egy transzfomátorblokk mögé, amikor észrevették az autó gyorsulását, de a támadó, a mogadishui születésű Mohamed Mohamed Abdi annyira elhatározta, hogy megöli a zsidókat, hogy piros lámpa ellenére is rájuk fordult, és rájuk lőtt.

2018. október 27-én zajlott a Pennsylvaniai Pittsburgh-i Squirrel Hill szomszédságában, a Tree of Life – Or L'Simcha zsidó gyülekezetnél. A gyülekezetet, a New Light gyülekezettel és az épületben is imádkozó Dor Hadash gyülekezettel együtt támadták meg a szombati reggeli istentiszteletek során. A lövész tizenegy embert megölt és hatot megsebesített.

2009. június 10-én a 88 éves James Wenneker von Brunn puskával belépett az Egyesült Államok washingtoni Holocaust Emlékmúzeumába, és halálosan lelőtt Stephen Tyrone Johns múzeumi különleges rendőrtisztet. Más biztonsági őrök viszonozták a tüzet, megsebesítették és elfogták a támadót.

2014. április 13-án két lövöldözés történt a Kansas City-i Zsidó Közösségi Központban és a Village Shalom zsidó nyugdíjas közösségben, mindkettő a Kansas állambeli Overland Parkban található. A lövöldözésben összesen három ember vesztette életét, közülük kettőt a közösségi házban, egyet pedig a nyugdíjas közösségben lőttek le.

...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés