Magyarország és Lengyelország igaza

2020. november 30. 16:36

Frank Füredi
Látószög blog
Az EU LMBTIQ-stratégiájának fő célja az, hogy választás elé állítsa Magyarországot és Lengyelországot.

„Magyarország európai uniós állandó képviseletének szóvivője úgy nyilatkozott, hogy »a nemiség fogalmának meghatározása a tagállamok kizárólagos jogkörébe tartozik, s ezt tiszteletben kell tartani«, majd így folytatta: »az uniós okmányoknak... csak olyan hivatkozásokat szabad tartalmazniuk, amelyek minden tagállam számára elfogadhatóak és szilárd jogi alapokra, valamint konszenzuális meghatározásokra támaszkodnak.«

Az EU azt reméli, hogy ha sikerül a pénzügyi átutalásokat a maga woke LMBTIQ-ethoszának elfogadásához kötnie, azzal rákényszerítheti Magyarországot és Lengyelországot a gyarmati alattvalók számára kidolgozott forgatókönyv követésére.

A két ország vezetőinek legutóbbi nyilatkozatai arra utalnak, hogy legalább is egyelőre ez a stratégia nem működőképes. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ezzel kapcsolatban úgy érvelt, hogy az értékek fontosabbak a pénznél.

Brüsszel valójában attól fél, hogy végül nemcsak Magyarország és Lengyelország száll szembe woke útmutatásaival. Európa-szerte milliók érzik úgy, az Unió LMBTIQ-stratégiája mögött olyan cél húzódik meg, amely életformájukat aknázná alá. Lelkük mélyén valamennyien azt szeretnék, ha kormányukban lenne annyi bátorság, hogy szembeszálljanak Brüsszel birodalmi törekvéseivel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés