Karácsony: A saját testemmel fogom megvédeni a Városligetet

2020. november 30. 17:11
A főpolgármester szerint ebben a kérdésben nincs kompromisszum.

Karácsony Gergely interjút adott a Very Important Planet nevű környezetvédő portálnak.

A Városliget kapcsán a főpolgármester kifejtette, hogy a kormányban semmilyen tisztelet sincs a 200 éves park iránt. Állítása szerint a Sára Botond-féle kormányhivatal jogsértő módon adta ki a Nemzeti Galéria építési engedélyének módosítását.

Rendkívül békés embernek tartom magam, de ha a jogszerűtlen engedély birtokában megindul az építkezés, akkor, ha kell, a saját testemmel fogom megvédeni a Városligetet, és erre buzdítok majd minden budapestit

– ígérte.

„Van az a szint, ahol már csak a polgári engedetlenség klasszikus, békés eszközei segíthetnek. Ebben nincs kompromisszum” – tette hozzá.

 

Összesen 175 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még hogy a saját testeddel? Még a létrára sem mertél felmászni! :)))

Nem csökken a zöld terület, ez kamugeri alap hazugsága.

Ne lőjjetek fiúk, én is Putyilov gyári vagyok!

Ott essem el én,
A harc mezején,
Ott folyjon az ifjui vér ki szivembül,
S ha ajkam örömteli végszava zendül,
Hadd nyelje el azt az acéli zörej,
A trombita hangja, az ágyudörej,
S holttestemen át
Fújó paripák
Száguldjanak a kivívott diadalra,
S ott hagyjanak engemet összetiporva.

Önélzetes a kis latol.

Persze csak akkor ha a budapestiek nem buzognak eléggé...... :) Remélem ingét széttárva a mellyén, azt kiáltva hogy ide lőjetek...ment. Ez az ember súlyos eset..

Nevetséges, ahogyan pattog ez a súlytalan nímand. És még jópár évet kell végig látszatpolitizálnia ennek a mihasznának, mire véget ér ez a nyomorult vergődés. Ez az ócska látszatpolitizálás, amiben minden napra jut egy nyilatkozat, miközben semmi érdemi dolog nem történik.

Nem baj, Budapest rohadjon csak szépen szét a betelepített a hajléktalanjaival, a Lánchíddal, meg a zöldellő kerékpársávjaival együtt. Legközelebb majd a szavazók meggondolják, kire voksolnak. Ha meg ez a rakás szar, amit ez a nyomorult nímnd produkál, ez tetszik az úri balos közönségnek, hát felőlem szavazzák be újra ezt a húgyszagú barmot a húgyszagú Városházára. Hálistennek egyre ritkábban kell Budapestre mennem, úgyhogy nyugodtan teliszarathatják a hajléktalanjaikkal az egészet.

Komolyan mondom, EHHEZ képest még a sajat kátyúi ellen tüntető Demszky is egy komoly figura volt...

Nem mindegy, hogy hova ne menjenek a munkagépek? Sehová ne menjenek! Semmi ne épüljön, legfeljebb pár rovarhotel!

Haragszom is a zuglói keresztapára, hogy nem tűzte ásóvégre ennek a kibaszott élősködőnek a fejét.

Gondolom, attol akarja megvedeni, hogy ott barmit is epitsenek.
Az Irban kormanyzasahoz es Tarloshoz rengeteg minden kozodik, hozzajuk a lofasz.
Es melyen elnezest kerek, de ez most kijott belolem.

Abban a kozvelemenykutatasban higgy, amit ti rendeltetek meg.
Es a celja az, hogy az embereket a politikai iranyultsagukban megingassak.
A videki gyerek akkor jo, ha baloldali, akkor gurithatja a borondjet a varos kockakovein, a szociologus meg miert ne tudna varost vezetni, 4 helyettessel, 40 tanacsadoval stb.

Karácsony valamit félreértett, lehet, hogy szándékosan.

Gyorsan átfutottam ezt a interjúnak nem nevezhető gusztustalan zöld seggnyalást, és vannak még itt gyöngyszemek:

"
Készen áll Magyarország a Párbeszéd által javasolt alapjövedelem bevezetésére?

Az emberek igen - hiszen a felmérések szerint az elsöprő többségük támogatja azt. Az alapjövedelem egy olyan vízió, ami teljesen új alapokra helyezi a társadalom működését, és a járvány világossá tette, hogy ez a jövő. Ha valaki megnézi, hogy a járvány előtt mekkora támogatottsága volt közgazdászberkeken belül, és mekkora most, akkor azt láthatja, hogy a világ rájött arra: paradigmát kell váltani. Sokan attól félnek, negatív hatással lenne a munkaerőpiacra, de ez nem így van. Persze az alapjövedelem sem old meg mindent. Továbbra is szükség van az egyéni kiútkeresést segítő szociális szolgáltatásokra Az elmúlt időszakban leszoktattuk az államot arról, hogy aktívan segítsen az embereknek. Erre újra rá kell venni, hiszen ezért tartjuk fenn a közös adóforintjainkból.
"

Ízlelgessük Jövőbelátó Alapjövedelemet Osztogató Ingyenélő és Semmittevő Geri mondatait. Aszongya:

1. "Az emberek elsöprő többsége támogatja."

Kötve hiszem, hogy ez nem lenne nettó hazugság.

2. A járvány világossá tette! hogy ez a jövő.

Bizonyára arra gondol, hogy az ingyenélés a jövő. Az a jövő, amit ő csinál. Semmi hasznosat nem csinálni, hanem vérszívóként élni mások befizetett pénzéből, illetve ebből fényeznie magát a közösségi médiában.

3. A világ rájött arra: paradigmát kell váltani.

Továbbra sem látom, hogy a világban vírusként terjedne az "új paradigma", a 21. századi kommunizmus, ahol senki nem dolgozik, mindenki csak fogyaszt!

4. Sokan attól félnek, negatív hatással lenne a munkaerőpiacra, de ez nem így van.

Nem így van, mert nem így van! Mert ha Geriferi azt mondja, hogy nem így van, és ha ő, Budapest méltóságos főingyenélője azt mondja, az úgy is van! Illetve úgy nem van!

5. Persze az alapjövedelem sem old meg mindent. Továbbra is szükség van az egyéni kiútkeresést segítő szociális szolgáltatásokra Az elmúlt időszakban leszoktattuk az államot arról, hogy aktívan segítsen az embereknek. Erre újra rá kell venni, hiszen ezért tartjuk fenn a közös adóforintjainkból.

Na itt álljunk már meg egy perce. Az Alapjövedelmet szajkózó ingyenélők arra szoktak hivatkozni, hogy az egész nem kerül többe, mert az alapjövedelem gyakorlatilag minden szociális segélyt, egyéb transzfert kivált! Tehát nincs szükség a sok ügyintézőre, a bonyolult, költséges adminisztrációra, magára erre a nagyra nőtt szociális rendszerre, és ezzel sok pénzt lehet megspórolni. Erre ez az élősködő egyszerűen elintézi azzal, hogy legyen alapjövedelem, és mellette még szociális rendszer is? Ami persze még nagyobb legyen, még többe kerüljön azoknak, akik az eltartói az ingyenélő parazita rétegnek?

Golda Meir is így állította meg az egyiptomi katonák rohamát: csak a testemen keresztül!...

Felháborító Karácsony álszent és aljas írása és felhívása. Ez persze maradhat a Facebookon.

"2020. 11. 28-án megjelent írását, amelyben Soros Györgyöt Hitlerhez, a liberális, azaz szabadelvű embereket pedig a nácikhoz hasonlítja."

Bezzeg Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét lehet Hitlerhez és Sztálinhoz hasonlítani, nácizni a moslékoknak, de Sorost már nem.

Szégyellje magát Karácsony a csürhe bandájával együtt!

Most egyből rájöttél, hogy nem kicsit, hanem nagyon teszetosza.

Megadja Gábornak ez a véleménye, Karácsonyról és mi egyetértünk vele.

És lám, a Városháza totálisan balfasz meztelen csigája is megnyilvánult - igen, ez ugyanaz a meztelen csiga, aki szerint zsidókat listázni nem antiszemitizmus, és aki személyesen ment kampányolni az antiszemita Bíró László mögé. (És nem ég le a sok libsinek a képéről a bőr, amikor „isteni törvényekre" hivatkoznak.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés