Vannak ezek az úgynevezett zöldek, valójában khmerek

2020. november 29. 21:35

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Ezeket valahol tényleg legyártják futószalagon, olyan egyformák…

„Vannak ezek az úgynevezett zöldek. Valójában khmerek. Zöld khmerek, bár értelemszerűen és magától értetődő természetességgel vörösek is, e kettő nem tud nem együtt létezni.

Lyon zöld khmer polgármestere, egy bizonyos Grégory Doucet közölte, hogy a város nem fogadja többé a Tour de France versenyt, mert az »túl környezetszennyező«, meg amúgy is »túlságosan macsó dolog«. Van a városnak a Tour de France-on kívül egy másik, 1643 óta létező hagyománya, a Vœu des Échevins, vagyis a Polgármesterek kívánságai. A hagyomány szerint ekkor a város első embere belép a Notre Dame de Fourviére-bazilikába, ahol átad egy aranypénzt az érseknek, így emlékezve a pestisjárvány áldozataira. Nos, a zöld-vörös khmer közölte: – Az én fogalmaim szerint a laikusság azt jelenti, hogy a híveknek maguknak kell megszervezniük az ünnepséget – majd megtagadta a belépést a templomba.

Aztán másnap személyesen rakta le egy épülő mecset alapkövét. Akkor már nem számított a laicitás.

Bordeaux-nak is van egy ilyen zöld-vörös polgármestere, azt úgy hívják, hogy Pierre Hurmic. Érdemes rákeresni és megnézni a képét, az nagyjából mindent el is árul. Ezeket valahol tényleg legyártják futószalagon, olyan egyformák…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem vagy eredeti, csak epigon. Másrészt, prejudikálsz.

Én azért nem venném egy kalap alá a klima-változás miatt talán túlságosan aggódó népséget a tömeggyilkos Pol Pottal és bandájával, a vörös khmerekkel.

Persze, van az általam csak " haragos-zöldeknek" nevezett társulat, akiknek igencsak zavaros céljaik vannak, de szerencsére a normálisak többen vannak ( régebben több képviselőjükkel is találkoztam, a sokak által ismert dr. Illés Zoltán szerintem olyan "közép-zöld"...)

11 komment.
Ezért kár volt újraregisztrálni.

Az átjárható európai határok idején csak idő kérdése, mikor jelennek meg nálunk is nagy számban. Itthon pedig lesznek - már vannak is - szálláscsinálók.

ne csak a templomjarast ertsd vallas mint identitaskepzo alatt.
idetartozik az is, hogy pl vasarnap nem dolgozunk, deli harangszorol ertjuk mit jelent, unnepeljuk a Karacsonyt, es meg szamtalan dolog ami atfonja a tarsadalmat es olyan egyertelmu hogy bele se gondol az ember hogy kereszteny eredetu.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés