Másfél év múlva Magyarországra egy új, szabadabb korszak virrad

2020. november 29. 19:40

Fekete-Győr András
Facebook
2022 nem egyszerű kormányváltást, hanem valódi korszakváltást fog jelenteni.

„Tíz év után először nyílik valódi esély arra, hogy mi, magyarok lerázzuk magunkról a Fidesz keleties, korrupt uralmát. 2022 nem egyszerű kormányváltást, hanem valódi korszakváltást fog jelenteni, közösségünk pedig készen áll arra, hogy ennek érdekében az ellenzéki pártokkal közösen dolgozzon. A Momentum Mozgalom Küldöttgyűlése a mai napon felhatalmazta a párt Elnökségét, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon az ellenzéki pártokkal közös listát állítson.

Mi, momentumosok, hiszünk egy igazságos és arányos választási rendszerben, ahol a választók nem két nagy tömb között választhatnak, hanem egy sokszínű politikai térben húzhatják be az x-et a szívüknek legkedvesebb párt mellé. Ha a Fidesz elveszi a szabad választás jogát az ellenzéki választóktól, akkor azt nekünk kell biztosítanunk! Ezért a legnyíltabb és legdemokratikusabb előválasztásokért fogunk kiállni. Abban hiszünk, hogy az ellenzék közös jelöltjeit nem szivarfüstös hátsó szobákban, hanem a választók bevonásával kell demokratikusan kiválasztani!

Hiszünk abban is, hogy a Momentum új politikai kultúrát, lendületet, tiszta versenyt, szolidaritást és pozitív nemzetképet kínál Magyarországnak. Ezen meggyőződésünket már nem veheti el tőlünk senki, ezért azt ígérjük Nektek, hogy a választási szövetségben ezen értékeket a leghatározottabban érvényesíteni fogjuk!

A Momentum közössége elkötelezett amellett, hogy az új korszakban leszámoljunk a korrupcióval, visszaállítsuk a sajtószabadságot, igazságos választási törvényt alkossunk, és valódi korlátokat szabjunk a politika vezetők hatalmának, hogy soha többé ne ismétlődhessen meg egyetlen személy és egyetlen párt totális hatalma Magyarország felett. Hiszünk benne, hogy közösen le fogjuk váltani Orbán Viktor rendszerét, és másfél év múlva Magyarországra egy új, szabadabb korszak virrad.

Tartsatok velünk!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 185 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Belegondolni is rossz: reggel arra kelnénk, hogy Gyurcsány, Klárika, Jakab, MSZP-s múmiák, szélbalos Donáth és, valamint Szabó Tímea kezében az ország.

Remélem, december elsején koccintotok a román pajtásaitokkal ott az EP-ben.

Egyébként egy évük van eldönteni azt, hogy kis lesz a kakas ezen az összellenzéki szemétdombon.

Ne fenyegetőzz, idióta!
Egyedül indulva 3, azaz HÁROM százalékra voltatok jók 2018-ban. Ja, akkor még azt ugattátok, hogy Gyurcsánnyal soha...

Propaganda szöveg. És sokadik önismétlő szöveg. És hazudozó-semmit mondó szöveg. Meg üres ígérgető szöveg. És önellentmondó szöveg, mert a korrupció, a tehetségtelenség, a törvényszegések pártja a Momentum.

Miért? Csak nem külföldre távozol?

Amikor ti abban bíztok, hogy bárkit, csak Orbánt ne alapon fognak erre a koalícióra szavazni, elfelejtitek, hogy ez fordítva is működik. Bárki, csak ne ez az ellenzék. Ha elveszik a szavazóktól a köztes választás lehetőségét, ha vagy-vagy alapon lehet csak választani, az a Fidesznek kedvez.

FEKETE-GYŐR ANDRÁS
"Másfél év múlva Magyarországra egy új, szabadabb korszak virrad
2022 nem egyszerű kormányváltást, hanem valódi korszakváltást fog jelenteni."
Már csak másfél év, 500-at kell aludni és...
"A rablánc a lábon nehéz volt
De széttörte büszkén a nép
Hát éljen a hős, aki értünk
Feláldozta hű életét,
Lenin!
A hős, ki csak népének élt.

A béklyó a porba lehullott
S az ember a napfénybe néz"

Sőt, eljön a Messiás! És még ha keresztre feszítik is értünk, ő fog győzni!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés