Baranyi Krisztina érti a szélsőbalos idők szavát

2020. november 29. 7:37

Rákay Philip
Facebook
Szépen összekerül minden, ami valahol a mélyben összetartozik: a BLM, az ANTIFA, az LMBTQI harcosai.

„Mi más magyarázata lehet még annak, ha valaki 2020 Magyarországán polgármesterként annak érzi nyomasztóan nagy társadalmi igényét, hogy a Black Lives Matter nevű, radikális, szélsőbalos mozgalomnak – amely az ANTIFA nevezetű, Soros által pénzelt, gyilkos terrorszervezettel karöltve lángba borította az USA-t - szoborcsoportot állítson? Mi közünk is van nekünk mindehhez? Ha csak az nem, hogy a fizetett provokátorok hálózata így szeretné hazánkba is importálni a polgárháborús hangulatot megrendelésre előidéző, aljadék csőcseléket? Először csak szobor készül róluk, aztán majd megalakul a helyi újbalos tagozatuk is? A recept elvégre ott van a hálózatnál, már csak meg kell szervezni a magyar változatot, ugye?

Krisztina kerületi főnéni persze nem áll meg félúton. Őt nem olyan fából faragták – baltával... A készülő emlékmű ugyanis – szigorúan a modern, haladó értékek jegyében – több legyet is agyonütne egy csapásra, így az LMBTQIJKLMNOPRST... problémakörére is reflektálni kíván. Szépen összekerül minden, ami valahol a mélyben bizony összetartozik: a BLM, az ANTIFA, az LMBTQI harcosai, és egyéb gender-idiotizmus hirdetők, együtt az anarchista barmokkal... Amikor a kisebbség devianciája hangos, erőszakos agresszivitással párosulva, bármilyen eszközzel rákényszerítené magát a többségi társadalomra, majd előbb-utóbb kötelezővé is tenné saját kibillent világát... Modern bolsevizmus ez, kár is szépíteni!

S ezt a kizökkent világot szolgálja az a pályaműveket elbíráló, roppant szakmai zsűri is, amely az alábbi elmebeteg, bár esztétikainak álcázott mondatfüzért bírta megkomponálni, íme: »Egy olyan köztéri emlékműszobor parafrázis, amely jelenleg is aktuális társadalmi és politikai kérdéseket érint és hoz játékba: Black Lives Matter, az LMBTQ-val kapcsolatos, a társadalomban élő előítéletek. A szobor térdelő gesztusa a köztéri szobordöntési mozgalmakra is utal, a műalkotás mindenkori helyzetéről is elgondolkodtat.« »Térdelő gesztusa«, hát persze. Már látom magam előtt, ahogy a szélsőliberális főidióták és identitászavaros követőik térden csúszva együtt vezekelnek a BLM mozgalom emlékműve körül, majd könnyezve megkoszorúzzák az ismeretlen transzvesztita szobrát. Beteg kretének...”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pont ezt akarják. Tehát nem kéne.
Érdekesebb lenne sokaknak írni a polgármester oldalára, esetleg helyi népszavazást kezdeni ....vagy valami mást.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés