A másik embert hitbéli, vallási meggyőződésében bántani az intelligencia súlyos hiánya

2020. november 28. 11:33

Mindezt büszkén, díjjal jutalmazni a gerinc hiánya.

2020. november 28. 11:33
Fidelitas
MTI-OS

„A másik embert hitbéli, vallási meggyőződésében bántani az intelligencia súlyos hiánya.

Egy keresztény országban Krisztust gyalázni az empátia és az ízlés hiánya.

Mindezt büszkén, díjjal jutalmazni a gerinc hiánya.

De mit is várhatnánk egy kommunista gittegylettől?

Üdvözítő lenne a hiánya.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. november 29. 01:04
Talán ha az a másik ember a saját hite alapján nem akarná rákényszeríteni a vallási hitéből fakadó nézeteit az egész társadalomra, akkor sokkal kevésbé lenne bántva hitbéli, vallási meggyőződésében. A másik ember sem hagyja békén a többi embert, akiknek más a meggyőződésük. Aztán meg ez az ország MAGYAR ország és nem keresztény ország. Értve? A Vatikán a keresztény ország. "De mit is várhatnánk egy kommunista gittegylettől?" Pedig rokon lelkek. A kommunistáknak sem a nemzetük a legfontosabb, hanem az ideológiájuk, a "hitük". Hasonlóképpen internacionalista társaság mindegyik.
wrfri
2020. november 28. 20:00
A másik embert hitbéli, vallási meggyőződésében bántani az intelligencia súlyos hiánya. És a muszlimokkal mi van, na?
certus
2020. november 28. 18:14
"A másik embert hitbéli, vallási meggyőződésében bántani az intelligencia súlyos hiánya." Igen. Ez a lehető legnagyobb bunkóság. A büszke liberális kedvenc ideológiájának vélt felsőbbrendűségével megmondja mást mi bánthat meg és mi nem, és ezt objektív tényként állítja be. Holott csak egy érzéketlen, unintelligens bunkó.
Mátyás01
2020. november 28. 17:52
Pápai Gábornak szerencséje van, hogy nem Franciaországban nem muszlim gyalázó karikatúrákat rajzol. Hasonlítsa össze a két eset közötti reakciót és rögtön megérti a kereszténység lényegét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik