Van párna is

2020. november 27. 15:05

Váncsa István
Élet és Irodalom
Soros nemcsak Magyarországot fenyegeti, hanem Lengyelországot, tehát ő a világ legkorruptabb embere.

„Kormányzó urunk a fentieken túlmenően még jó pár tanulságos és gondolatébresztő kijelentést tett az ő rádiójában, ezeket érdemük szerint kommentálni sajnos nincs helyünk, meg aztán fölösleges is volna. Az a korrupt, aki Magyarországot fenyegeti. Soros nemcsak Magyarországot fenyegeti, hanem Lengyelországot, tehát ő a világ legkorruptabb embere. Aki a magyar kormányt bírálja, az mind Sorostól kapja a fizetését, ha politikus az illető, akkor pláne. A COVID-ot is Soros fizeti, kormányzó urunk ezt expressis verbis nem mondta ki ugyan, de nem is volt rá szükség, az ő közönsége a lélegzetvételnyi szüneteket is sikeresen dekódolja.

Van még ezerhatszáznyolcvankilenc tartalék lélegeztetőgépünk, mondta indokolt büszkeséggel, hiszen sehol a világon nincs ennyi, a világ normális kormányai ugyanis másfajta megfontolások alapján vásárolnak, ám ezt most hagyjuk. Nővér ugyan nincs hozzájuk, mármint a lélegeztetőgépek működtetéséhez, sőt a már üzembe állítottakhoz sincs, viszont akik vannak, azok hősök. Amikor nagy baj van Magyarországon, hősökből soha sincs hiány, mondta kormányzó urunk, csak hát normális helyeken békeidőben nem hősök ontják vérüket a haza oltárára, hanem tisztességesen megfizetett alkalmazottak dolgoznak aránylag normális munkafeltételek mellett és aránylag normális miliőben. Viszont a jó hazafi effélékre sohase gondol, vagy ha mégis, akkor rossz hazafi, és mint ilyen, hó elején Soros más zsoldosaival együtt a pénztár előtt tolong.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Így igaz.
Kis hülye f.sz Váncsa:
"az European Council on Foreign Relations.
Bajnai Gordon – elnök, globális tanácsadó testület és a globális infrastruktúra vezetője, Campbell Lutyens; volt miniszterelnök
Soros György (Magyarország / USA) – a Nyílt Társadalom Alapítványainak alapítója és elnöke
Dessewffy Tibor – a DEMOS Magyarország elnöke
Meszerics Tamás – volt európai parlamenti képviselő
Soros Sándor (Magyarország / USA) – a Nyílt Társadalom Alapítványainak elnökhelyettese
A két szervezet pedig a Clooney nevével fémjelzett Council on Foreign Relations és az európai változata a European Council on Foreign Relations kéz a kézben, együtt harcolnak a Soros-vízióért, a nyílt társadalomért."
Te is Soros farzsebéből kornyikálsz, kis hülye, és azt hiszed, jól áll...

Ő valóban az, ha a korrumpáltság mellett a korrumpáló is beleszámít a kategóriádba.

Az is lehet, hogy magától írta. Az ellenzéki médiák és pártjaik mindig csak egy-két napra gondolnak előre pillanatnyi érdekei szerint.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés