Van párna is

2020. november 27. 15:05

Soros nemcsak Magyarországot fenyegeti, hanem Lengyelországot, tehát ő a világ legkorruptabb embere.

2020. november 27. 15:05
Váncsa István
Élet és Irodalom

„Kormányzó urunk a fentieken túlmenően még jó pár tanulságos és gondolatébresztő kijelentést tett az ő rádiójában, ezeket érdemük szerint kommentálni sajnos nincs helyünk, meg aztán fölösleges is volna. Az a korrupt, aki Magyarországot fenyegeti. Soros nemcsak Magyarországot fenyegeti, hanem Lengyelországot, tehát ő a világ legkorruptabb embere. Aki a magyar kormányt bírálja, az mind Sorostól kapja a fizetését, ha politikus az illető, akkor pláne. A COVID-ot is Soros fizeti, kormányzó urunk ezt expressis verbis nem mondta ki ugyan, de nem is volt rá szükség, az ő közönsége a lélegzetvételnyi szüneteket is sikeresen dekódolja.

Van még ezerhatszáznyolcvankilenc tartalék lélegeztetőgépünk, mondta indokolt büszkeséggel, hiszen sehol a világon nincs ennyi, a világ normális kormányai ugyanis másfajta megfontolások alapján vásárolnak, ám ezt most hagyjuk. Nővér ugyan nincs hozzájuk, mármint a lélegeztetőgépek működtetéséhez, sőt a már üzembe állítottakhoz sincs, viszont akik vannak, azok hősök. Amikor nagy baj van Magyarországon, hősökből soha sincs hiány, mondta kormányzó urunk, csak hát normális helyeken békeidőben nem hősök ontják vérüket a haza oltárára, hanem tisztességesen megfizetett alkalmazottak dolgoznak aránylag normális munkafeltételek mellett és aránylag normális miliőben. Viszont a jó hazafi effélékre sohase gondol, vagy ha mégis, akkor rossz hazafi, és mint ilyen, hó elején Soros más zsoldosaival együtt a pénztár előtt tolong.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. november 30. 16:47
SZERINTEM IS AZ!
cooperator
2020. november 30. 08:44
EZ MÉG A HETI HETESBEN SEM KELLETT. BUTA, MINT A SEGG ÉS CSÚNYA, MINT AZ ÖRDÖG. CSAK ÍGY TOVÁBB VÁNCSA! NAGY KINCSE VAGY A 22-ES FIDESZ GYŐZELEMNEK!
Feltuki és Gogylász
2020. november 28. 22:50
Nagyon büdös ennek a Váncsának a szája. Tényleg nem lehet vele egy szobába maradni.
Göbre
2020. november 28. 15:34
Na Pista bácsi Te is egy vén sperma vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik