Akkor most mi van?

2020. november 27. 22:35

Egy amerikai veterán eskü alatt vallja, hogy elcsalták a választást egy államban, és mindenki szemérmesen hallgat.

2020. november 27. 22:35
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Megint csak érdemes lehunyni a szemüket, és elképzelni, ha ezt idehaza vallja egy megfigyelő, akkor mi lenne itt és mi lenne a világban. És most? Most nincsen semmi. Egy amerikai veterán eskü alatt vallja, hogy elcsalták a választást egy államban, és mindenki szemérmesen hallgat, félrenéz. Persze, csak ma. Holnapra már ki fogja »deríteni« a C meg a NYT, hogy a veterán nem is veterán, különben is megbízhatatlan, 24 éves korában, 1967-ben engedély nélkül megfogta egy lány seggét a koleszben és elszívott egy mariskát, szóval a vallomása semmit sem ér, tessék tovább haladni. (Ezt idehaza a 444 fogja majd tálalni.)

Aztán majd még kiderül szegény veteránról, hogy rasszista, Biden elnök lesz (egy évig), állampolgárságot ad majd úgy 10-15-20 millió migránsnak -ez 10-15-20 millió új »demokrata« szavazat-, aztán lelép, jön az a rettenetes nő, még három év áll majd rendelkezésre, hogy végképp lerombolják az amerikai életformát, a hagyományokat és értékeket, a redneckek és a maradék WASP világ pedig vagy kirobbant kétségbeesésében egy polgárháborút, vagy csöndben kimúlik. És jönnek a BLM állatjai. De azt a meghurcolt és megalázott veterán legalább már nem fogja megérni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2020. november 29. 07:40
Ahogy az oviban mondják: "nemtámit.." Az van. A Sorossss "feletti" világuralmista főnökök "vissszavették" az usat,a "telephelyet",amint a Pásztorok a golyókat "einstand"-al. A veteránt majd jol elhallgattatják,bocsánatot kér majd,vagy elüti 1 auto. Mi,a XXI. század "ujzsidoi" elhülve figyeljük:"madarak jönnek madarak jönnek,halál esőt permeteznek"-ami itt Ájropában a nyitott társadalom,és a "jogállam".. EZ VAN,baszics.. :)
Menhetten
2020. november 28. 17:50
Trampli kérésére újraszámolták a szavazatokat. Még több lett Biden előnye! Nézzétek angolul a youtube-on SNL-t. (Saturday Night Live) Náluk is ez a téma hetek óta.
Hétszűnyű Kapanyányi Monyók
2020. november 28. 14:13
Ha egy ember valamit állít bizonyítékok nélkül, akkor bizony nincs apelláta, úgy van és kész. Érthetetlen, hogy a bíróság miért nem fogadja el a szubjektív véleményeket objektív igazságként!
catalina9
2020. november 28. 12:08
Egy amerikai veterán eskü alatt vallja, hogy elcsalták a választást egy államban, és mindenki szemérmesen hallgat. " hát Lackner elvtársat sem ismerték fel a libsik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik