A holland közszolgálati televízió dokumentumfilmet készített

2020. november 27. 19:22

Hadházy Ákos
Facebook
Orbán már három nagy lépést megtett az úton, ami demokráciából a diktatúrába vezet.

„A VPRO holland közszolgálati televízió dokumentumfilmet készített arról az útról, ami a demokráciából a diktatúrába vezet. A film szerint Orbán már három nagy lépést megtett az úton abból a hatból, ami Timothy Snyder történész szerint a hatalmukhoz megszállottan ragaszkodó emberek megtesznek. Félúton járunk tehát. Engem kértek meg arra, hogy a  három lépésből az egyikről (»Oszd szét saját embereidnek, ami nem a tiéd«) beszéljek. Tiborcz lámpái Magyarországon már sokaknak evidenciát jelentenek, bár egy tanulmány szerint a propagandamédiának hála az emberek kb. 45 százaléka még nem hallott róla.

A nyugati újságírók általában alig hiszik el ezt a bizarr történetet, amiben minden benne van az Orbán által kiépített korrupciós rendszerről.  A séma szerint a másik két – már megvalósult – lépés: »Távolítsd el az igazságot« (építsd le a független sajtót) és »Hozz létre magadnak ellenséget« (ezt nem kell magyarázni). Ami még részben hátravan, a másik három szakasz: a bíróságok függetlenségének teljes bedarálása, a paramilitáris csapatok (kopaszok) szabadon engedése és a magyarság felemelése (kommunikációs szinten) az egész világ fölé. Sajnos láthatjuk, hogy ezekre sem kell sokat várni – a dokumentumfilm még a járvány előtt készült, azóta sokat haladtunk ezen az úton.

A propagandagépezet persze hazaárulózza azokat, akik elmesélik Európának, mi folyik itt. Pedig a hazaárulók azok, akik elkövetik ezeket a bűntetteket, amikről beszélnünk kell. Európától pedig nem azt várjuk, hogy vegye el a pénzt Magyarországtól, hanem azt, hogy ne kontroll nélkül, szabadon ellopható formában segítse azt itt kiépülő piszkos politikai rendszert.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 151 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Féreg. Remélem, hamarosan megdöglesz, mert ha nem, én folytalak meg.

Csak nem erről?
"Ha nem akarsz bajt, ne viselj kipát - Hollandiában járt a Mandiner
2019. május 8. 08:13
Írta: Veszprémy László Bernát
A golyóálló ablakokkal felszerelt házban élő főrabbival, egy néhány napja muszlimok által megvert zsidó aktivistával, valamint egy migráns által szétvert kóser étterem tulajdonosával beszélgettünk Hollandiában."

Szimpla hazaáruló, Soros zsoldos vagy te is, nem külföldön kell árulni a hazát, hanem itthon kell választást nyerni.

Egy gerinctelen megélhetési politikus vagy, akitől el kellene venni a képviselői fizetését és odaadni a járvány miatt munkanélkülivé vált családoknak. Az egész ellenzék ezt érdemelné. Menj el a mentősökkel dolgozni.

És a holland TV-nek Hadházy a mérvadó forrás...És a holland TV-nek a T. Snyder séma Orbánra alkalmazása az alap...Aki elfogadja ezeket, az nem Magyarországon él, hanem Hollandiában...

"Tiborcz lámpái Magyarországon már sokaknak evidenciát jelentenek,"
Tiborcz lámpái, amelyekre
- Tiborcz felvette az államtól-önkormányzatoktól elnyert pénzt,
- majd a pénzt elköltötte, de mindenesetre az államnak, a településeknek soha nem adta vissza,
- a munkát nem végezte el,
- a lámpák soha, még ma sem világítanak.
Ennek volt a holland tévé előtt a szakértő előadója Hadházy Ákos.
- mert Hollandiában nincs közbeszerzés, pályáztatás,
- Hollandiában találomra, az utcán közlekedők közül, találomra, megbíznak bárkit a lámpák felszerelésével,
- és Hollandiában, amikor a lámpákat felszerelik, a maradék pénzt visszautalják az államkasszába.

Mar az ovodaban is az ovoneniknek arulkodott folyton. A jele a Judas volt.
De kar, hogy mar nincs meg a Nagyszovjetunio. Ok tankokkal jonnenek be azonnal, hogy itt szetverjenek kozottunk, mert Akoska sir. Ma is sir. O a siroakos. Es van meg sirogeri es mindjart jon a siroildi, bar o humorba(?) csomagolja siramait.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés