Tartsunk ki!

2020. november 26. 15:03

Őry Mariann
Magyar Hírlap
A Soros-hálózat csápjai nagyon sok helyre elérnek, Sorost pedig nem szokta foglalkoztatni, hogy a céljai elérése felé vezető úton mekkora gazdasági vagy társadalmi káoszt okoz.

„A szólásszabadságra oly érzékeny nyugati liberális értelmiségnek, George Clooney-tól a New York Times szerkesztőiig nincs egyszerű dolga, ha el akarja olvasni ezt a cikket, hiszen a magát szerényen »A világ véleményoldalá«-nak nevező Project Syndicate nem jelentette meg a magyar kormányfő cikkét.

Ha egy pillantást vetünk a portál jellemző véleményeire, nem csodálkozunk, hogy nem merték olvasóikat kitenni egy szuverenista, konzervatív vélemény okozta traumának. A miniszterelnök ugyanis arról ír, aminek a Project Syndicate is fontos eleme: »Ma a legnagyobb veszélyt a globális nyílt társadalmat hirdető, a nemzeti kereteket felszámolni akaró Soros-hálózat jelenti.« Nyílt beavatkozással, minden korábbinál nagyobb nyomás alá akarják helyezni a nemzetállamokat.

A Soros-hálózat csápjai nagyon sok helyre elérnek, Sorost pedig nem szokta foglalkoztatni, hogy a céljai elérése felé vezető úton mekkora gazdasági vagy társadalmi káoszt okoz. Terveinek legnagyobb akadályai a független nemzetállamok, ezért is zajlik olyan ádáz harc a felszámolásukra, a család alapegységétől kezdve egészen a nemzeti szuverenitásig.

Ez a felelőtlenség és közöny látható akkor, amikor a koronavírus-járvány közepén akarják keresztülverni az úgynevezett jogállamisági mechanizmust, ami a nevével ellentétben éppen hogy az önkényes politikai zsarolás eszköze lenne. Felrúgták a júliusi alkut, majd a magyarokat és a lengyeleket hibáztatják, amiért tartják a szavukat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés