Tartsunk ki!

2020. november 26. 15:03

A Soros-hálózat csápjai nagyon sok helyre elérnek, Sorost pedig nem szokta foglalkoztatni, hogy a céljai elérése felé vezető úton mekkora gazdasági vagy társadalmi káoszt okoz.

2020. november 26. 15:03
Őry Mariann
Őry Mariann
Magyar Hírlap

„A szólásszabadságra oly érzékeny nyugati liberális értelmiségnek, George Clooney-tól a New York Times szerkesztőiig nincs egyszerű dolga, ha el akarja olvasni ezt a cikket, hiszen a magát szerényen »A világ véleményoldalá«-nak nevező Project Syndicate nem jelentette meg a magyar kormányfő cikkét.

Ha egy pillantást vetünk a portál jellemző véleményeire, nem csodálkozunk, hogy nem merték olvasóikat kitenni egy szuverenista, konzervatív vélemény okozta traumának. A miniszterelnök ugyanis arról ír, aminek a Project Syndicate is fontos eleme: »Ma a legnagyobb veszélyt a globális nyílt társadalmat hirdető, a nemzeti kereteket felszámolni akaró Soros-hálózat jelenti.« Nyílt beavatkozással, minden korábbinál nagyobb nyomás alá akarják helyezni a nemzetállamokat.

A Soros-hálózat csápjai nagyon sok helyre elérnek, Sorost pedig nem szokta foglalkoztatni, hogy a céljai elérése felé vezető úton mekkora gazdasági vagy társadalmi káoszt okoz. Terveinek legnagyobb akadályai a független nemzetállamok, ezért is zajlik olyan ádáz harc a felszámolásukra, a család alapegységétől kezdve egészen a nemzeti szuverenitásig.

Ez a felelőtlenség és közöny látható akkor, amikor a koronavírus-járvány közepén akarják keresztülverni az úgynevezett jogállamisági mechanizmust, ami a nevével ellentétben éppen hogy az önkényes politikai zsarolás eszköze lenne. Felrúgták a júliusi alkut, majd a magyarokat és a lengyeleket hibáztatják, amiért tartják a szavukat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2020. november 26. 21:00
Tartsunk ki, már nem sok van hátra a rohadt disznónak. A fiát meg jobban érdekli a fartúrás, ami köztudottan nem vezet hosszú élethez.
Rasdi
2020. november 26. 16:37
Az az érzésem, hogy a "Soros hálózat" és Mr. Soros emlegetése félrevezető. Félrevezető a névhasználat miatt. Mr. Soros ugyanis "csak" egy menedzser. Menedzser, aki túlnyomórészt mások pénzének felhasználásával, annak kezelésével, és főleg a tulajdonosok megbízása alapján teszi, amit tesz. Az a minden valószínűség szerint be sem jegyzett, sőt bizonyos mértékig amorf szervezet, amelynek Mr. Soros az "ügyvezetője" vagy menedzsere Mr. Soros "kiesése" után is töretlenül fog működni, akár ilyen a nyilvánosság előtt is szereplő vezető nélkül. Legjobb bizonyíték erre az alapítványi forma. Alapítványokat viszonylag kis összegekkel is létre lehet hozni, az alapítványok tevékenységét nem az alapító összeg, és nem is az alapítvány alapítója működteti a továbbiakban. Az alapítványok működését a befizetők befizetéseiből működtetik, és a munkatársak - márcsak a saját fizetésük (és kálójuk) biztosítása érekében - a minél több és nagyobb befizetés biztosítása érdekében dolgoznak. (Akár még a befizetőktől származó közvetlen utasítások is elképzelhetőek sőt valószínűek. Persze a nem a hívásonkénti 250,-Ft-okra gondolok:))))) A "Soros-hálózatok" a "nemlétező" háttérhatalom egyik jelentős eszközét képviselik. Tévesnek tartom az ezek elleni fellépést egy öregemberre kihegyezni, még akkor is, ha az elmúlt évtizedek egyik a maga nemében legtehetségesebb és leglelkiismeretlenebb gazemberéről van szó. (Az eddigi tevékenysége alapján rászolgált erre a minősítésre.)
Pipas2
2020. november 26. 16:34
Kedves Mariann, teljes mértékben igaza van, jó írás! ......tudja akkor, is ha ez a magyarországon élő nemzetellenes csőcseléknek nem is tetszik! A magyarok többsége nem nyugszik bele abba, hogy a gyermekei, unokái, gender elméletek, LMBTQ propabandisták agymosásával nőljenek fel! Azt sem tűrik el hogy no gó zónák legyenek magyaországon,.....már pedig a sorosista nyílt társadalom fizetett képviselői ezt szeretnék a magyarokra és a lengyelekre, de egész európára ráerőltetni!
olajfa1
2020. november 26. 16:13
Igen. ki kell tartanunk a véleményünk mellett!!!! Soros úr ügynökei mindenáron fel akarnak puhítani bennünket. NE ENGEDJÜK! MOST AZ IGAZI DEMOKRÁCIA MELLETT KELL KIÁLLNUNK! Nem engedhetünk a "PÉNT DEMOKRÁCIÁJÁNAK! mert akkor úgy járunk mint a rómaiak!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik