Végre egy józan hang Németországból

2020. november 24. 9:59

Hidvéghi Balázs
Facebook
Kelet-Európa népei belefáradtak abba, hogy állandóan mások mondják meg nekik, hogyan kellene élniük.

„Végre egy józan hang Németországból. Gerhard Müller, az egyik legismertebb német bíboros kiállt honfitársai elé, és nevén nevezte a gyereket. Gyakorlatilag elmondta, hogy Lengyelország egy politikai nyomásgyakorlás áldozata, amiért ragaszkodik keresztény hagyományaihoz. Külön kritikával illette saját hazáját. Azt mondta, hogy Németországnak ideje lenne megérteni, hogy a lengyelek nem felejtették el a második világháborúban elpusztult hatmillió honfitársukat. A németeknek meg kell tanulnia tisztelettel tekinteni szomszédaira, mert az állandó öntelt kioktatás csak feszültséget gerjeszt.

A bíboros finoman fogalmazva is rátapintott a lényegre. Az uniós költségvetéssel szembeni lengyel és magyar vétó körülötti hisztéria mutatja meg igazán, hogy mennyire. Kelet-Európa történelem által meggyötört népei belefáradtak abba, hogy állandóan mások mondják meg nekik, hogyan is kellene élniük. Mi nem szólunk bele abba, hogy a kontinens nyugati fele balliberális ábrándok szerint építgeti társadalmait. De azt visszautasítjuk, hogy az uniós források megvonásával zsaroljanak, ha mi nem így teszünk. Ragaszkodni fogunk a hagyományos családmodellhez és ezeréves keresztény örökségünkhöz. Az Unió jövőjét azok veszélyeztetik, akik ezt nem hajlandók elfogadni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szegény Gerhard Müller hamarosan pedofil volt.

Azért köszönjük püspök úr, ne hagyja magát ezektől...

Amikor a magyar kisebbség védelmében próbálunk szót emelni a környező országokban, rendszeres "érv". hogy nem lehet beleszólni a tagországok belügyeibe. Érdekes módon az LMBTQ emberek vagy a migránsok érdekében gond nélkül bele lehet szólni tagországi belügyekbe. Sőt, forrásmegvonással lehet zsarolni.

Az a Gyurcsány kormány volt.
Már sportminiszterként bemelegített Zuschlaggal.

Szokás szerint mellébeszélsz, mert a lényeggel te sem tudsz vitatkozni. A német bíboros a kelet európaiak ideológiai vegzálását, a nyugat európaiak öntelt, gyarmatosító korukból megmaradt felsőbbrendűségét kritizálta.

Na, így legyen ötös találatom:

Pater Anonymus: Gerhard Müller bíboros úr „várható sorsa”
Idén december 31-én lesz 70 éves. Nemrégiben a gyermekmolesztálást vizsgáló „ferenci bizottság” egészen véletlenül sok-sok év után, éppen az Amoris Laetita-vita hullámverésében, megvádolta őt is és Georg Ratzinger prelátust, a kiváló egyházzenészt, a jóval 90. évén túl lévő vak öregembert, hogy a Regensburg-i Katedrális fiúkórusának iskolájában történtek visszaélések és egyikőjük sem tett semmit.

http://eucharisztikuskongressz..

Hát igen. Komolyan gondolkodom, mint tőröl metszett náci, hogy a gyerekek érdekében erőszakot alkalmaznék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés