Soros listája

2020. november 23. 11:09

Dippold Pál
Magyar Hírlap
Kevesen hoztak akkora szégyent szülőhazájukra, mint a magát zsidó származású magyarnak valló Soros György.

„Ez pedig elég nagy teljesítmény, ha csak a közelmúlt történelmét nézzük is, ott sorakoznak neves hazaárulóink, hozzá képest Kun Béla, Rákosi Mátyás vagy Kádár János derék hazafiak.

Vajon hol szedte össze és köpködi ki magából Soros azt a hatalmas gyűlöletet, amelyet Magyarország iránt halmozott fel magában. Nyilatkozatai szerint nála mindent a racionalitás irányít, érzelmeknek az ő életében semmi szerepük nincs. Soros György dollárban multimilliárdos tőzsdespekuláns. Ebbéli minőségében valóban a hideg számítások alapozták meg gazdagságát. Nagy-Britannia és Japán ellen éppen olyan gátlástalansággal indított pénzügyi háborút, mint ahogyan a magyar forintot is igyekezett tönkretenni. Hol sikerrel járt, hol nem. Nálunk például Horn Gyula és később Csányi Sándor átlátott a szitán, kivédte az alattomos csapást. Soros egyébként még szinte gyerekként élte át Magyarországon a zsidóüldözések korszakát, és mivel a rideg ráció irányította életét már akkor is, gátlás nélkül seftelt sorstársai, a sok esetben később elpusztított magyar zsidók vagyonával.Soros kilencvenéves korára sosem látott méretűvé növelte magyargyűlöletét.

A nyílt társadalom eszméjének főfamulusa. Ez az ideológia nem más, mint a magát liberálisnak és demokratikusnak hazudó Nyugaton uralkodó szellemi és politikai irányzat vörös vezérkötele, azaz az újkommunizmus. Ennek állnak útjában a hagyományos európai értékekre épített nemzetállamok. Jelesül és nagyon a magyarok. A kezdetben a keresztény alapokra helyezett európai gazdasági közösség mára kitermelte hatalmas bürokratikus rendszerét és ennek különböző intézményeit. Az emberbarát, Európa-mentő jelmezben járkáló amerikai mágnás gyorsan felismerte, hogy neki nem a nemzetállamokkal hasznos külön-külön seftelni, hanem az unió irányító testületeit kell telerakni az embereivel. Eljutottunk addig, hogy az európai uniós politikusok jelentős része Soros György zsebében van.

A spekulánsnak gondoskodnia kellett arról is, hogy a nemzetállamokban is legyenek lekötelezettjei. Létrehozta tehát a nyílt társadalom eszméjét szolgáló úgynevezett civil szervezetek ezerhatszáz tagú hálózatát. A demokratikusan megválasztott kormányok és a demokrácia szabályai szerint működő pártok ellenében ezek a kamucivilek Soros újkommunista módszereivel lázítanak, támogatnak államellenes megmozdulásokat, és fő feladatukká az utóbbi évtizedben az illegális bevándorlás segítése vált.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogy mióta? Amióta az apjától ezt megtudta:
"Amikor a zsidók rendszerszerű üldözése elkezdődött, azt nem a németek, nem a magyar kiszolgálóik hajtották végre, hanem - a legmeglepőbben - maguk a zsidók."
(Tivadar Soros: Masquerade, Arcade Publishing, 2001, 16, old.)
Az apa emlékirataiból.

Akit gyűlöl, annak amerikai tanulmányi ösztöndíjakat fizet. És nem megy orvoshoz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés