George Clooney szerint Orbán propagandagépezete hazudik

2020. november 23. 23:00
Soros Györggyel egyszer találkozott egy menekültválságról szóló ENSZ-tanácskozáson – árulta el a színész.

A Telex egyik olvasója kereste meg Stan Rosenfieldet, majd továbbította George Clooney válaszát a napokban kirobbant kisebb szóváltás kapcsán, melyben a színész legújabb, Netflix számára forgatott posztapokaliptikus filmjének promóciójában a világon látható gyűlölet példájaként Orbán Viktort hozta fel a brazil elnök, Jair Bolsonaro mellett. Az információt a Telex ellenőrizte, majd hétfőn este tette közzé.

Clooney elmondása szerint Soros Györggyel egyszer, egy menekültválságról szóló ENSZ-tanácskozáson találkozott az akkori amerikai elnökkel, Barack Obamával együtt. Alexander Sorossal egy davosi eseményen futott össze. A 2017-es davosi fórumon a Daily Mail képes beszámolója szerint többek között a korábbi alelnök, Joe Biden személyesen gratulált Amal Clooney-nak születendő ikrei érkezéséhez.

„Ebben ki is merül a kommunikációm Soros Györggyel. Orbán propagandagépezete tehát hazudik, pont.”

A színész felidézi, hogy a Soros család jelentős támogatást nyújtott a szegények és a menekültek oktatására és jogi megsegítésére a világban, illetve hogy a rendszerváltás környékén maga Orbán is Soros-pénzen tanult Nagy-Britanniában, és a kormánya is fogadott el tőle támogatást „a régi szép időkben, amikor Orbán Viktor kiállt a kommunizmussal szemben” – számolt be a Telex.

“Szégyellném magam, ha nem szólalnék fel nyilvánosan az efféle a tekintélyelvűség ellen, amelyben az Orbán-rezsim az ellenőrzése alá vonja a médiát, a cégeket drákói adószabályoknak veti alá, elhallgattatja a szabad sajtót, csak az ő engedélyükkel fotózható a drótkerítésük, démonizálja a jogfosztottakat, és a szélsőjobb felé kacsintgat” – mondta George Clooney. 

A Telex is kiemeli, hogy George Clooney hazánkkal kapcsolatos ismeretei meglehetősen elnagyoltak, hisz közleménye szerint 1956-ban magyar menekültek lepték el a világot. Mint írja, először a nyolcvanas évek elején járt itt, amikor Magyarország „még mindig a Szovjetunió része volt” – írja a színész. 

„Akkoriban Magyarország a Szovjetunió bukása után elért demokratikus siker ékes példájának látszott. Várom a napot, amikor Magyarország újra rátalál arra, ami egykor volt” – zárul a közlemény.

A közlemény teljes szövege: 

„Nem számítok arra, hogy a válaszomat a magyar híroldalak nagy része lehozná, mert azokat az orbáni rezsim vagy közeli szövetségeseik tulajdonolják és működtetik. De azért lesz visszhangja. Soros Györggyel egyszer, egy ENSZ-értekezleten találkoztam, ahol az Egyesült Államok elnöke is ott volt, és a menekültválságról volt szó. Egyszer találkoztam a fiával, Alexszel is, egy davosi rendezvényen.

Ebben ki is merül a kommunikációm Soros Györggyel. Orbán propagandagépezete tehát hazudik, pont. Ugyanakkor a Soros család oktatást és jogsegélyt finanszírozott a szegényeknek és a menedékkérőknek, elsöprő jótéteményt hoztak a világnak. Orbán úr ugyanezt érzékelhette 1989-ben, amikor Soros úr fizette az angliai tanulmányait. Aztán a kormánya egymillió dollárt fogadott el Soros úrtól a régi szép időkben, amikor Orbán Viktor a kommunizmus ellen küzdött.

Ami korábbi megjegyzéseimet illeti, szégyellném magam, ha nem szólalnék fel nyilvánosan az efféle a tekintélyelvűség ellen, amelyben az Orbán-rezsim az ellenőrzése alá vonja a médiát, a cégeket drákói adószabályoknak veti alá, elhallgattatja a szabad sajtót, csak az ő engedélyükkel fotózható a drótkerítésük, démonizálja a jogfosztottakat, és a szélsőjobb felé kacsintgat. Mintha 1956 soha nem történt volna meg, amikor a világot elárasztották a szovjet uralom elől menekülő magyar menekültek.

Nagyon kedvelem a magyar embereket. Az 1980-as évek elején voltam ott először, amikor még a Szovjetunió része volt. A 2000-es évek elején tértem vissza, és a Dunaparton sétálgattam. Akkoriban Magyarország a Szovjetunió bukása után elért demokratikus siker ékes példájának látszott. Várom a napot, amikor Magyarország újra rátalál arra, ami egykor volt.”

(Forrás: Telex)

Összesen 309 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dögölj meg, hazug tróger.

Beszélni kell a telex-szel és kiküldeni az általuk és a Mandinerben ( egy bal és egy jobboldali weblapon) pontosan leközölt anyagát, természetesen magyarul és a hiteles angol fordítást is.

Az elit egyre jobban összezár. Politikai-, szellemi-, kulturális-, egyéb. Egyre jobban tartanak a jónép fellázadásától.

Válaszok:
Google | 2020. november 24. 8:36

Amikor annyira tetszett neki Budapest, pont Orbán kormány volt:-)
Ezt sem tudja az alultajekoztatott.

Merkelt meglátogatta anno és örökömködött a migránsoknak.
Annyira magyarázza, hogy kivel hányszor találkozott. Telefonja vagy internete nincs?

Sokkal többet tudunk a világról , mint egy átlag nyeu-i vagy amerikai.

Az bebizonyosodott, megint, sokadszor,
hogy Hollywood nincs zsidó irányítás alatt,
és az ottani demokratikus művészeti vezetők,
producerek, stúdiófőnökök nem kérnek az ottani "színészektől" soha semmit.
Az is bebizonyosodott, hogy már csak azért sem lehet Hollywood zsidó irányítás alatt,
mert G. Sorossal a jó George csupán egyszer találkozott, és különben is: Sorost Izraelben nem kedvelik, talán, mert a jó Gyurka bácsi talán közben áttért a keresztény hitre. Még egy pont Hollywood zsidó irányítása ellen.
G. Soros fia, Alex pedig inkább foglalkozik olyan kisebbségi jogokkal, mint a buznyákoké, tehát ez a következő mínusz Hollywood zsidó kézben tartása ellen.
Lényegében, Hollywood és a hollywoodi teljes populáció az emberiség mindenféle és fajta befolyásolása ellen harcol szűntelen, amit demokráciának hívnak.
George Clooney ennek a különlegesen érzékeny embertípusnak a prototípusa, ember is és proto is.
Arról, hogy pedofíliába bonyolódott a liberty-bajnok, amitől elkapta az "ő is megzsarolandó!-vírust", bizonyíték természetesen nincs, de:
Clooney mistaken for Epstein in viral photos with Chris Wallacenypost.com › 2020/10/05 › clooney-m...

Radar Online - Pedophile financier Jeffrey Epstein's sex ...www.facebook.com › posts › pedophil...
Oldal lefordítása
2019. aug. 12. — Pedophile financier Jeffrey Epstein's sex slave even bragged about incident with George Clooney, claims woman.

Ghislaine Maxwell 'boasted about performing sex act on ...www.thescottishsun.co.uk › news › ghi... · Oldal lefordítása
2020. aug. 7. — The sensational claims were made in the manuscript of a book by Giuffre, a victim of alleged abuse carried out by Maxwell and paedophile ...

Ghislaine Maxwell bragged about giving George Clooney a ...www.laineygossip.com › according-to-...
Oldal lefordítása
2020. aug. 11. — Court documents from the Ghislaine Maxwell and Virginia Roberts Giuffre defamation lawsuit were recently released, including a manuscript ...

George Clooney dragged in to Jeffrey Epstein scandal with ...www.mirror.co.uk › ... › Jeffrey Epstein · Oldal lefordítása
2019. aug. 12. — According to Jeffrey Epstein's former 'sex slave' Virginia Giuffre, his ex-lover Ghislaine Maxwell 'boasted of an encounter' with George Clooney.

No, that's not Epstein with Chris Wallace. It's ... - PolitiFactwww.politifact.com › oct › viral-image
Oldal lefordítása
Állítás: Photo shows Chris Wallace and Jeffrey Epstein on Epstein’s private island.
Állította: Viral image
Ellenőrzött tények innen: PolitiFact: Pants on Fire
Visszajelzés

Ghislaine Maxwell's explicit Clooney boast | Daily Mercurywww.dailymercury.com.au › news › gh... · Oldal lefordítása
2020. aug. 8. — Ghislaine Maxwell was “giddy as a schoolgirl” as she repeatedly boasted about a graphic sexual encounter with George Clooney, it's been ...

Conspiracy Theorists Seem Perplexed by a Photo of Obama ...www.snopes.com › news › 2019/07/09
Oldal lefordítása
2019. júl. 9. — An innocuous photo of President Obama vacationing with actor George Clooney stirred up questions within the conspiracy community.

Old photos of Barack Obama misused to fuel ... - PolitiFactwww.politifact.com › aug › viral-image
Oldal lefordítása
Állítás: Photos show former President Barack Obama acting inappropriately with a child.
Állította: Viral image
Ellenőrzött tények innen: PolitiFact: Pants on Fire
Visszajelzés

TEENS TEACH FBI TO ACT THE PART\ IN AN FBI INITIATIVE ...greensboro.com › teens-teach-fbi-to-act... · Oldal lefordítása
2020. júl. 25. — As undercover assignments go, posing as a teenage girl online to catch pedophiles has its share of challenges for the typical FBI agent.

Is George Clooney's wife considering divorce over Ghislaine ...filmdaily.co › george-clooney-divorce
Oldal lefordítása
2020. aug. 25. — George Clooney and wife Amal may be considering divorce. Find out how Ghislaine Maxwell has impacted their relationship.

Ghislaine Maxwell bragged about having “done a sexual act ...www.fr24news.com › Lifestyle
Oldal lefordítása
2020. aug. 7. — GHISLAINE Maxwell bragged about committing an alleged sexual act on George Clooney and “was laughing like a schoolgirl,” Virginia Giuffre ...

Killers hunt Prince Andrew, Brad Pitt's secret daughter, and ...www.newsbreak.com › news › killers-h...
Oldal lefordítása
It's not a good week to be Prince Andrew. (Was it ever?) Billionaire pedophile Jeffrey Epstein's alleged under-age sex ring “madam” has stabbed him in the back, ...

George Clooney, Paris Hilton Dragged into Ghislaine Maxwell ...www.newsbreak.com › ... › New York
Oldal lefordítása
Ghislaine Maxwell- the notorious sex crime offender Jeffrey Epstein's ex-girlfriend, is presently facing serious sex-trafficking charges. In new court documents ...

Jeffrey Epstein's Lover Allegedly Performed Sex Act On ...radaronline.com › exclusives › 2019/08
Oldal lefordítása
2019. aug. 12. — Days after Jeffrey Epstein was found dead in his prison cell, new details linking his former lover to Hollywood actor George Clooney have been ...

Te kis "jól értesült" hülyegyerek! 2000 évek elején ugyan az volt, mint ami ma van. Orbán Viktor keresztény, demokratikus kormánya, amiben az ellenzéki média úgy szidhatja a kormányt és Orbánt, ahogyan csak akarja.

Netflix ellen miért nem hirdetsz bojkottot?


"2019 decembere óta elérhető a Netflix hazai felületén is az a film, amely Jézust vallásgyalázó módon homoszexuálisnak állítja be. A Krisztus első megkísértése című brazil produkció keresztények millióit sérti meg ezzel Magyarországon, és milliárdjait világszerte. Felháborító, hogy egy ilyen alkotás műsorra kerülhet, sőt a Netflix hirdeti és reklámozza is a filmet, mintegy komédiaként tálalva azt a felhasználók számára

kétmillióan írták már alá azt a petíciót, amelyben követelik a Netflixtől, hogy vegyék le a műsorról a filmet."

Nem rosszat szólt Orbánról, hanem konkrétan hazudott ez a Clooney.

Gyöngyösi életútját nézve, már régen lehet gondolni, tudni, hogy egy beszervezett ügynök.

Orbán Viktorról, a magyar kormányról annak tevékenységéről Clooney hazudik, pont!

Kérjél bocsánatot!

Ez az elit akarja a vilagkormanyt adni. Meghatarozna, hogy mirol mit gondolj, egyaltalan mirol beszelj, mi a tema (pandemia), ki a jo es ki a rossz - Orban, mondja a ripacs is, a Nespresso-s emberuk.
Epsteinnel egyutt emlegettek Clooney-t is, ugyhogy neki most torlesztenie kell.
Tenyleg egy nagy falut csinaltak a vilagbol, ahol a fono helyet a facebook vette at s azon keresztul folyik a pletyka, az alhir terjesztes es a hazudgalas. A jol ismert bekeharc.

Válaszok:
Megtalálta | 2020. november 24. 9:09

Melyik parlamentnel szeretnéd, hogy ennyi embert megoljenek?
Mar raizgultal, mi?

"Epsteinnel egyutt emlegettek Clooney-t is, ugyhogy neki most torlesztenie kell."

Tényleg, hírbe hozták Epsteinnel. Így már minden világos!

A spanyol baloldali politikusok lecsuktak, bebörtönöztek 8 katalán politikust, akik Katalónia függetlenségéért emelték fel a szavukat.
Erről mély hallgatásba van az EU, mondván, hogy ez egy spanyol belügy.

Erről mi a véleményed, George Clooney, mint magánember és mint az ENSZ békenagykövete?!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés