Hastáncosnő lesz a járványügyi védekezés ellenőre Romániában

2020. november 20. 20:11
Versenyvizsga, munkatapasztalat és egészségügyi szakképesítés nélkül.

A fenti jogosítványok nélkül alkalmazott a bukaresti Közegészségügyi Igazgatóság egy hastáncosnőt, aki extravagáns viselkedésével keltette fel eddig a közvélemény figyelmét – írta meg az Origo. A Traian Băsescu volt köztársasági elnökhöz közel álló B1 hírtelevízió csütörtökön közölte, hogy az Egészségügyi Minisztérium hatáskörébe tartozó, a járványügyi védekezésben kulcsfontosságú szerepet játszó Közegészségügyi Igazgatóság bukaresti részlegének az új ellenőre Maria Emylia Florescu, vagy közismert művésznevén Emy, aki eddig hastáncosként lépett fel különböző könnyűzenei együttesekben.

A hastáncosnő alkalmazása körül több furcsaság is tapasztalható. A Közegészségügyi Igazgatóság nem hirdetett nyilvános pályázatot, hanem meghívásos alapon kívánta bővíteni az ellenőrei körét, az önéletrajzok benyújtásához pedig csak 48 óra állt rendelkezésre, azaz kizárólag olyan személy jelentkezhetett a tisztségre, aki előzőleg tudott róla. Ráadásul nem kértek szakmai tapasztalatot, ami elég furcsa, főleg egy világjárvány idején – írta meg az Origo.

Kép forrása: Maria Emylia Florescu Facebook-oldala

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jobb, mint Szabó Timi.

Egyszer vizsgáztam, a prof közölte, hogy "nézze, az Ön előtt lévő hölgy sem tudott semmit, de ő legalább egy csinos nő". Be kellett látnom, hogy tényeket közölt. Most is belátom.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés