Az unióban csak Magyarország vesz orosz oltást

2020. november 19. 9:32
Oroszország arra kéri a többi országot, hogy hozzanak létre saját kapacitást az orosz tudósok által létrehozott oltóanyag gyártására, számol be az Euronews.

Oroszország az uniós országok közül egyedül Magyarországra szállít koronavírus elleni vakcinát – mondta az Euronewsnak Oroszország uniós nagykövete. Az oltóanyag iránti bizalmat az emberek és az újságírók alakítják Vlagyimir Csizsov szerint.

A nagykövet elmondta, hogy a világon elsőként az orosz Szputnyik oltást engedélyezték. Azonban a járvány terjedését tekintve nemcsak az oltóanyag elérhetősége kérdéses, hanem a gyártási kapacitás és az elosztás is. Oroszország arra kéri a többi országot, hogy hozzanak létre saját kapacitást az orosz tudósok által létrehozott oltóanyag gyártására.

(Euronews)

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Kínai Kommunista Párt közben éberen figyeli, hogyan próbálnak küzdeni a vírusuk ellen.

Az illiberális vakcina hatalmas veszély az EU-ra. Könnyen megtörténhet, hogy liberális szavazókat is nehézlégzés fog el, ha meglátnak egy muszlimot, vagy egy elembétébuzit. A végén meg leszavaznak Orbánra, főleg ott, ahol nincs internet.

Az orbánosító vakcin beadását minden eszközzel meg kell akadályozni!

Mivel az oltások mindegyike új fejlesztés, az egész világ egy nagy tesztlabor.

Hát milyen Pfizer-díler az olyan aki (ha jól fordítottad a pfizer vakcina tudományos transzparenciájára "dehonesztáló" kijelentést) dőlt a röhögéstől??

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés