A sztárbölcsész szerint a „törvényes szavazat” rasszista kifejezés

2020. november 12. 20:44
Kendi szerint mivel az újraszámolt megyékben magas a feketék aránya, a kezdeményezők indítékai alapvetően rasszisták.

Ibram X. Kendi eredetileg Ibram Henry Rogersként látta meg a napvilágot, mára pedig az egyik legismertebb liberális megmondóember lett, ami a rasszizmus kérdését illeti. A magát „kritikai faj-teoretikusként” aposztofáló, eredetileg történész képzettségű egyetemi oktató a baloldali média gyakori vendége a tengeren túl. A választások kapcsán a héten twitteren kijelentette, hogy a „törvényes szavazat” kifejezés, amelyet az Egyesült Államok törvényeinek megfelelően leadott szavazatok leírására használnak, „funkcionálisan rasszista”.

„A törvényes szavazás kifejezés ugyanolyan szándékosan és funkcionálisan rasszista, mint az „illegális idegen” a „fajsemleges" vagy a „segélykirálynő” (ezt a kifejezést a szociális támogatásokból élő egyedülálló anyákra szokták alkalmazni. A szerk) és a „kitöltési segédanyagok”,„ szuperragadozó”, "drogos csajszi" valamint a „személyes felelősség”. – írta Kendi a Twitteren.

Kendi egy utólagos tweetben hozzátette: „Még sok ilyen kifejezés van. Mit hagytam ki?” A tweet alatt követői számos javaslattal éltek, hogy megtalálják a raszista kifejezéseket. 

A rövid kutatás eredményeként rasszista kifejezések lettek a „lelépett apa”, „nagy kormányzás”, „szocializmus”, „radikális baloldal”, „meleg menetrend”, „elefántcsonttorony”, „elitek”, „fosztogatás”, „betört ablakok”, „abortuszbarát”, „vallásellenes”, „mosdatlan szegények”, „amerikaellenes”, „nyitott határok”, „rendőrségellenes”.

Kendi később tisztázta, hogy mire gondolt pontosan. Úgy gondolja, hogy mivel azokban a megyékben, ahol most az újraszámlálást kezdeményezik, nagy a fekete lakosság aránya, ezért az újraszámolások indítékai alapvetően rasszisták. 

(Forrás: Breitbart)

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem a sztárbölcsész kifejezés a rasszista. Egyébként a kurva anyját ezeknek, akik ilyen áltudományokat terjesztenek, mint pl. ez a "kritikai faj-teoretikus" nigger.

És ez a néger hogyan viszonyul ahhoz a hírhez, mely szerint Nevadában az aláírást hitelesítő gépek nem működtek és számoltak mindent hitelesétés nélkül, amit beléjük tettek? Az USA-ban most egy oriás botrány rajzolódik ki: https://www.newsmax.com/politi..

Igen, nagyon úgy néz ki, hogy csalások voltak, nem is kicsik. Egy másik információ szerint egy szoftver, mely a szavazatokat számlálta, állítolag az egyik megyében hibásan plusz hatezer szavazatot Biden-nek írta, Trump-nak pedig annyival kevesebbet. Ha mégiscsak Bidennek valahogy sikerülne az elnöki szék, kb. olyan legitimitása lesz, mint Lukasenkának. Az EU kormányfők, melyek kezüket-lábukat törték hogy gratuláljanak Bidennek a választási gyözelemhez, nem is tudom mit mondjak. Talán csak annyit, hogy paprikajancsik.

Sajnos, az USA-ban a demokraták, az EU ban pedig Brüsszel nagy tempóban igyekszik szabványosítani a libsi abszurditásokat. Ez lesz a nyugati világ alkonya. Épp most írtak alá egy egyezményt egy azsiai kereskedelmi övezet létrehozásáról Kína-Japán-Dél Korea, oceánia, és még néhány ázsiai ország között.

A határozott és a határozatlan névelőket kihagyta.

Namost, akinek ilyen elképzelései vannak a demokráciáról, azoktól meg
kell vonni a szavazás és a választhatóság jogát.

Ilyen semmirekellő majom nálunk is van: a párbeszédes Kocsis-Cake (leánykori nevén Cake-Baly) Olivio. De hogy meglegyen az ellensúly, van a szerecsennek egy fehér maki-elvtársa is az Országgyűlésben: Tordai Bence.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés