A republikánus McCain özvegye is csatlakozik Biden csapatához

2020. november 11. 12:09
A múlt heti választás után pedig úgy nyilatkozott, hogy John McCain szerinte nagyon örülne az eredménynek, ha még élne.

Cindy McCain, a néhai John McCain republikánus szenátor özvegye is csatlakozik ahhoz a tanácsadó csapathoz, amely segíti majd az elnöki hivatal átvételére készülő, demokrata párti Joe Bident az átmeneti időszakban – jelentette a New York Post. Cindy McCain a nőket és gyerekeket érintő kérdésekben áll majd Biden átmeneti csapatának rendelkezésére – írta az amerikai tömeglap kedden az internetes kiadásában.

Joe Biden tanácsadó testülete nemrég már tartott is egy tanácskozást, és a hírek szerint a következő hetekben újra összeül megvitatni az átmenet kérdéseit. John McCain volt a demokrata párti Barack Obama ellenfele a 2008-as elnökválasztáson. A 2018-ban elhunyt McCain özvegye szeptemberben az elnökválasztási kampányban nyíltan Bident támogatta Donald Trump hivatalban lévő republikánus elnökkel szemben, arra hivatkozva, hogy szerinte csak a Demokrata Párt jelöltje állna ki az amerikai értékek mellett. Augusztusban a demokraták elnökjelöltállító konvenciójára Cindy McCain filmösszeállítást készített, amely a néhai férje és Biden közötti baráti kapcsolatot idézte fel, amit Biden elnökjelöltségének támogatásaként értékeltek.

A múlt heti választás után pedig úgy nyilatkozott, hogy John McCain szerinte nagyon örülne az eredménynek, ha még élne.

(MTI)

(Fotó: Cindy McCain, John McCain arizonai szenátor, volt republikánus amerikai elnökjelölt özvegye koszorút helyez el a Vietnami Veteránok Emlékművénél útban a washingtoni Nemzeti Székesegyházban tartandó gyászszertartásra 2018. szeptember 1-jén. McCain augusztus 25-én, 81 éves korában halt meg agydaganatban. MTI/EPApool/Andrew Harnik)

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

mccain vakondok volt, kriptodemokrata
hiaba mondjak valakire hogy republikanus ha mindenben a demokratakkal megy egyutt

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés