Transznemű esküvőt tartottak Magyarországon

2020. november 9. 13:23
A hivatalos dokumentumaikban az egyikük férfiként, a másikuk viszont módosítást követően nőként van azonosítva.

Törvényes házasságot kötött egy transznemű pár, Magyarország történetében először, számol be a meglepő hírről a Hetek. Csillag Tamara és Angyal Elvira, a két transznemű nő Polgárdiban kötötték össze életüket. A hivatalos dokumentumaikban az egyikük férfiként, a másikuk viszont módosítást követően nőként van azonosítva.

A magyar Alaptörvény szerint a házasság egy nő és egy férfi szövetsége, egy közelmúltban, idén májusban elfogadott törvény egy paragrafusa pedig nyíltan kimondja, az anyakönyvben rögzített születési nem nem változtatható meg.

Mindkét „férfinek” volt már családja, amikor úgy döntöttek, „nőként” kívánják folytatni életüket. Összesen hét gyermekükből a ceremónián Patrik, Angyal Elvira fia volt jelen.

(Hetek)

Összesen 175 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem értem.
Eddig is volt feleségük, most is van.
Mi ebben a biznisz?

A nem váltás lehetséges. Ember meg nem mondaná róluk, hogy nem született nők! Remélem, a női öltözőkbe is bejárhatnak majd!

Tavasztól megszüntették a lehetőségét annak, hogy valaki kicseréltethesse a nemét a születési anyakönyvi kivonatában.

A "jogvédők" amiatt nyavajogtak, hogy női keresztnevet csak nők vehetnek fel, és hogy ez csak szimpla kibaszás a transzokkal, de látjuk, hogy nem csak a névváltoztatás miatt kellett nekik, hanem hogy kifigurázhassák a házasságot. Ha nem ez lett volna a céljuk, akkor a "férfi" férfi minek öltözött menyasszonynak?

Egyelőre a transzok mellett vannak többen, bár már ez a hímnő dolog egy csomó harcos feminista gyomrát is kezdi megfeküdni (pl. J. K. Rowling).

Egyébként a feministák, meg az őket támogató érzelgős nők egyék csak meg szépen, amit maguknak főztek. Ők azok, akik állandóan a nyomikat tutujgató baloldalra szavaznak. Hát most akkor fogják be az orrukat, amikor a nyomik (iszlamisták, transzok) rájuk telepszenek.

Sőt, valószínűleg a tökük is megvan még, egyszerűen női ruhát vettek fel, meg kisminkelték magukat. És ettől ők már nők? Illetve, az egyikük férfi, bár ő is nőnek öltözött.

Bazdmeg, ez mekkora egy baromökörség. Ez elmebaj! És ehhez kéne az államnak és a társadalomnak alkalmazkodnia a progresszívok szerint? Emiatt az 1 ezreléknyi elmebeteg miatt?

A tetszik-nem tetszik szavazatokat elfelejtették tiltani.

Hát nagyon remélem, hogy ezek a lények nem fogadhatnak örökbe. Attól meg nem kell félni, hogy gyerekük születik.

Ezeket tényleg összeadták valahol? Ez nem valami kamuvideó, aminek a lényeg csupán annyi, hogy a végére kiírhatták Orbán nevét, negatív kotextusban?

Én is arra gyanakszom, hogy kamu az egész, de ezt honnan lehet tudni? Csak nem Németh Athina volt az, aki összeadta őket?

Nem írhatod elő, hogy milyen öltözetben jelenhet meg az esküvőjén. És ez így van jól, az más kérdés, hogy a nőnek jelzett egyén felől meg lehet támadni a dolgot. de nem kell mindenbe beleállni , mert egy nő és egy férfi házasodott össze.

Nem lehet, hogy simán csak átöltözött? Ha gyermekük még lehet, akkor a teremtés rendje szerint minden OK attól, hogy a pasi idióta ruhákban szaladgál. Mondjuk a gyermeket nem irígylem.

Ezt a "házasságot" ezennel semmisnek nyilvánítom.

Kiskapu lehet. Reméljük, bezárják.

Nagyon rondák és nagyon nevetségesek.

Egyébként ha már a jókívánságoknál tartunk, remélem, hogy hamarosan mindkettőt agyonverik az utcán, vagy egy kocsmában. A kocsma tán még jobb is.

Ez színjáték. Nem volt ott semmilyen esküvő. A Reutersnak szüksége volt egy videora, hogy leírhassa, mennyire LMBTQ ellenes a "nacionalista Orbán kormány,"
A transznemű közösségből senki sem ment oda? Mert családtag sem volt ott, jól látszik.

Ez a hír már csak azért is kamu, mert azonos neműek ma Magyarországon nem köthetnek "törvényes házasságot".
A többi stimmel. Tipikus kattintás vadász cikk.

Harsányi Gábor és Bánsági Ildikó parodisztikusan beöltözve...

Épp azon lamentálunk néhányan, hogy lehet, hogy nem is igaz a hír. Németh Athinára esküszöm, hogy mentőstiszt vagyok!

Ha kamu az egész videó, akkor valószínűleg benne van pár openszoszájetis komcsi jogvédő is a statiszták közt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés