A Jobbik-közeli Alfahír törölte 2014-es, Bident támadó írását

2020. november 8. 20:14
Az írást azután távolították el, hogy Jakab Péter és pártja közleményben gratulált Joe Bidennek.

Ahogy megírtuk, Jakab Péter és a Jobbik Magyarországért Mozgalom üdvözölte Joe Biden amerikai elnökválasztáson elért sikereit, hitet téve a demokrata politikus mellett. Balczó Zoltán 2014-ben még azonban mint a Jobbik ellen összeesküvő háttérhatalom részéről beszélt az alelnökről, a Jobbik-közeli Alfahír portál pedig terjedelmes írásban kritizálta Joe Biden személyét és politikáját. Deák Dániel politológusnak szúrt szemet, hogy az elnökválasztást követően az Alfahír eltüntette az erről szóló cikket.

„Azt eddig is tudtuk, hogy a Jobbik a hatalom megszerzése érdekében minden kérdésben képes szembe köpni saját magát, de Joe Biden győzelme kapcsán még inkább nevetségessé tették magukat.

Míg 2014-ben Balczó Zoltán a Jobbik ellen összeesküvő globális hatalom részeként beszélt az akkori alelnökről (lásd belinkelt cikket), 2016-ban pedig Vona Gábor gratulált Donald Trump győzelméhez, most már kitörő örömben gratulálnak Joe Bidennek és azt írják, Donald Trump vereségével a »félrevezetés és a tényeket figyelmen kívül hagyó tömegmanipuláció« szenvedett vereséget.

A belinkelt cikk a Google tárolt verziója egy korábbi írásnak a jobbikos Alfahír nevű portálon, amelyet a mai napon töröltek az oldalról. Úgy tűnik, igyekeznek teljesen eltüntetni a múltat, de az internet nem felejt!” – írja Deák.

Az írás továbbra is elérhető, ide kattintva olvashatják el a Google tárolt változatát.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van lejjebb? (Hányszor tettem már fel ezt a kérdést...)

Szebb múltat!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés