Baloldali győzelem esetén törvénytelenül fognak vezetőket leváltani

2020. október 29. 19:14

Kocsis Máté
Facebook
Milyen szerencse, hogy jobboldali győzelem esetén viszont nyugodtan itthon maradhat az összes idióta bolsevik.

„Fekete-Győr András azt mondja, hogy egy »nagy arányú baloldali győzelem esetén« törvénytelenül fognak vezetőket leváltani, állami tisztségviselőket zsarolnak majd meg, és Orbán Viktor örökre elhagyhatja az országot. Milyen szerencse, hogy egy nagy arányú jobboldali győzelem esetén viszont nyugodtan itthon maradhat az összes idióta bolsevik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 148 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem annyira szerencse, de jogszerű. Megfelel a jogállamiságnak. Ezt persze csak a mostani kormány tartja be. Fegyőr egy interjúban felrúgta a jogállamiság minden kritériumát.
Brüsszel ehhez tapsikolna?

Baloldali a Momentum? Azért eddig ezzel nem dicsekedtek.
:-(

Frappáns válasz: a válaszból kiderül, hogy ki demokrácia párti és ki diktatórikus...

Ezek szerint egyedül te vagy legitim? Na menj a búsba, te szerencsétlen. És reklamálj az 1990-es törvényhozóknál, akik leírták, mit lehet 2/3-dal megtenni, és azt nem írták le, hogy ha azt egy párt kapja, akkor nem ér. Ez fáj nektek, jogállam rajongóknak, akik készülnétek a jogállamot lebontani.

Még egyszer: 1990-ben kimondták, hogy mit lehet megtenni 2/3-dal. Az általatok vizionált megkötések nélkül, ezért minden ilyen intézkedés legitim.

Brüsszel már letudta a franciák elleni támadásokat annyival, hogy közös nyilatkozatban elítélték a történteket.
Szerintem úgy gondolják, hogy ezzel nincs több dolguk.

Kiforgatott logika. Az EU alapításánál arra számítottak, hogy szovjet típusú, bólogató, vagy terrorral féken tartott tagasi lesznek. Arra számítottak, hogy a szovjet típusú, népek megbonthatatlan barátsága, a teljes nézetazonosság fog uralkodni. Csakhogy ez birodalom, ahogyan azt a törekvésekből is látjuk, nem pedig egyenrangú államok szövetsége.

Ha akkor nem a bécsi cukrászda lett volna a mézesmadzag, hanem a mai eszement dolgokat reklámozták volna, elbukott volna a kérdés. Az pedig, hogy az EU elfogadott, csak egy dolog, ugyanekkora a kritikusok tábora is. Ami csak nőni fog, ha a liberális diktatúra fokozódik, ha az EU nem tér vissza oda, ahonnan indult, és nem lesz pusztán gazdasági szövetség. Mert egyetlen kizárólagos ideológiai diktátum mentén szét fog esni, mint a SZU.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés