Törvényes, jogszerű – és főleg érthető

2020. október 28. 9:40

Bayer Zsolt
Bádog blog
Ha ez az elmebaj folytatódik, akkor a rendőrök nem fognak intézkedni, hanem elmennek a helyszínről a francba.

„Most Philadelphiában lőttek le szolgálatban lévő rendőrök egy feketét, aki késsel(!) fenyegette és üldözte őket. Az Egyesült Államok története során egészen idén májusig ez volt a normalitás – amúgy, mégis mire számít az, aki késsel (pisztollyal, vascsővel stb.) fenyeget egy rendőrt, aztán meg is támadja? Aki ilyet tesz, azt a világon mindenhol jó eséllyel lelövik. Most is ez történt. A videón bárki láthatja. Ehhez képest menetrend szerint kitörtek a zavargások, és fölöttébb árulkodó az index szóhasználata: »gyilkosság«. Mármint, hogy a rendőrök gyilkosságot követtek el. Nem követtek el gyilkosságot.

S ha ez az elmebaj folytatódik, akkor viszont bármi is fog történni, a rendőrök nem fognak intézkedni, hanem elmennek a helyszínről a francba. És nagyon jól is fogják tenni. A kibaszott antifák meg BLM-esek meg a többi barom pedig oldja meg egymás között. Felőlem halomra lőhetik egymást. A normális emberek már úgyis fegyverrel védik otthonaikat, üzleteiket, mindennemű tulajdonukat. És ők sem fognak most már töprengeni, ha a söpredék megtámadja őket.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Előkészületek arra, hogy egyszer csak eljussunk odáig, hogy a rendőrnek nincs joga az állam nevében erővel, jól körülírt esetekben fegyverrel fenntartani a rendet. Ha megtámadják, ne legyen joga megvédeni magát, jöjjön az anarchia - végső soron pedig a jogállam felszámolása. Régi bolsevik álláspont, a felforgatóknak alapból igazuk van.

A 90-es években már voltak ilyen jelenségek. Volt olyan eset, amikor egy fegyverhasználatot, ahol rendőrnek néhány másodperce volt dönteni a fegyveres bűnözővel szemben, egy irodakukac hetekig elemzett, mert szerinte a rendőr nem volt körültekintő. Ott szerencsére parancsnokok kiálltak az embereik mellett. De azt az elemzőt kiküldtem volna járőrözni éjszaka a legzűrösebb helyekre, megnézni, mit tett volna éles helyzetben.

Te érted azt, amit leírsz, vagy csak ideírod azt az utasítást, amit ma reggel hozott a postás?

A te kusza gondolataid azért nem a világot jelentik. Ennyire ne légy elájulva magadtól.

"Csakhogy Mo-on le van fegyverezve az állampolgár..."

Az Usához képest minden más ország "le van fegyverezve". Az Usa polgársága a világon a legfelfegyverezettebb.

A rendőrök nem lőnek lábra, ha az életük múlik rajta. Láthatod, a nigger folyamatosan a rendőrök felé nyomul, azok csak hátrálnak, hátrálnak, felszólítják vagy tucatszor, hogy dobja el a kést, de a hülyéje nem tágít.

Jó van, látom, hogy trollnick vagy, úgyhogy ennyi elég is volt belőled. X

Ez így van, a Dobrev család "védett". Mi sem mutatja jobban, mint a vesztett választás utáni EU-s megbízásuk a tagországok monitoroztatására.

Nyögvenyelős magyarázat egy magadfajta propagandistától. Leírod a saját szerepedet másra kivetítve.

"Ez sajnos abból ered, hogy a lakosság többsége elhiszi, ha eltalálod akkor össze is esik a célpont."

Már feltéve, ha eltalálod a lábát. Jellemzően az ilyeneket is azok találják ki, akik életükben nem lőttek még pisztollyal, nemhogy mozgó célpontra, de céltáblára sem.

Ebben igazad van, nálunk példátlanul szigorú a fegyvertartás. De most az Usa a fő téma, és ők meg példátlanul megengedőek ebben a témában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés