Azon fogunk dolgozni, hogy Újpest ismét fejlődő, erősödő város legyen

2020. október 28. 15:50

Wintermantel Zsolt
Facebook
Az elmúlt egy évben azonban a megtorpanás jeleit látom.

„Életem legszebb kilenc éve és legmegtisztelőbb kihívása volt Újpest polgármestereként a közösségemet szolgálni. A '90-es rendszerváltást követő 30 évben, minden időben, bármilyen feladattal is bíztak meg, az a cél vezérelt, hogy Újpest sikeréért dolgozzak. Csodálatos eredményeket értünk el, Újpestet virágzó, fejlődő várossá alakítottuk. Megújuló egészségügy, felújított iskolák, új uszoda, új piac és modern rendezvényközpont, szabadidős közösségi park fejlesztések, felújított utak és járdák.

Az elmúlt egy évben azonban a megtorpanás jeleit látom. Mind a helyi, mind fővárosi szinten azt tapasztalom, hogy Újpest érdekei, fejlődése és fejlesztései egyre hátrébb sorolódnak. Nem látszik sem erő sem akarat, hogy a közösségünk sikerét tovább kovácsolják. Ezért úgy döntöttem, hogy elfogadva az új kihívást, választókerületi elnökként, megújuló formában és megújuló eszközökkel ismét egy erős és ütőképes csapat szervezésébe kezdek, amelynek célja Újpest újraindítása lesz.

Azon fogunk dolgozni, hogy Újpest ismét lendületes, fejlődő, erősödő város legyen. Ebben a munkában számítok mindenkire, felekezeti, politikai hovatartozástól, pártállástól függetlenül mindazokra, akiknek a közös ügye Újpest! Gyertek, csatlakozzatok!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés