Törökország az azerieken keresztül akarja befejezni azt az örmény népirtást

2020. október 25. 7:29
Yengbarian Mamikon
Facebook
Kérem minden humanista zsidó barátomat, hogy szólítsa fel az izraeli vezetést a fegyvereladás leállítására.

„Zsidó barátaimhoz szólok, hogy álljanak ki az igazság mellett, és tiltakozzunk az izraeli kormány viselkedése ellen! Az ellen, hogy azeri agresszorokkal üzletel, olyan kegyetlen fegyvereket ad el, amelyek használata az egész világon be van tiltva, a katonaság és pláne a békés lakosság ellen! Ezekkel a fegyverekkel főleg a békés civil lakosságot, kórházakat, óvodákat, iskolákat bombáznak.

Számtalan nemzetközi cikk szól az izraeli kormány és az Alijev család offshore üzleteiről, amelyeket nem is tagadnak egyébként. Már több száz zsidó értelmiségi, közöttük művészek is, többször felszólította az izraeli kormányt, de úgy látszik, ez kevés!

Kérem most minden humanista zsidó barátomat, hogy szólítsa fel az izraeli vezetést, hogy azonnal állítsa le a fegyver eladást! Izrael bizonyítsa be, hogy nem az az ország, aki támogatja az agresszor törököket és azerieket a népirtásban avval, hogy a fegyverek 60%-át ő szállítja! Mert itt nem csak háború zajlik: Törökország az azerieken keresztül akarja befejezni azt az örmény népirtást, amelyet 1915-ben elkezdett.

Kérem mindazokat, akik a békét szeretik és támogatják, csatlakozzanak, és küzdjünk az ártatlan kisgyerekek életének megmentéséért!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés