Lakatos Márk: Dúró Dórának nem kéne mutogatnia az oszlopalkatát

2020. október 25. 22:51

Tibi atya
Tibi atya blogja
Bármelyik közéleti szereplőt szemrebbenés nélkül rúgnák ki a munkahelyéről, ha bodyshamingelne egy négygyermekes családanyát.

„Egész nyugodtan állíthatjuk, hogy bármelyik közéleti szereplőt szemrebbenés nélkül rúgnák ki a munkahelyéről, ha bodyshamingelne egy négygyermekes családanyát, Lakatos Márknak azonban úgy tűnik, elég fedezetet nyújt a homoszexualitása, hogy ezt megtehesse. A reggeli műsorvezető az Index hasábjain fejti ki, hogy a butikokat idéző ruhák helyett Dúró Dórát szívesebben nézné meg valami katonaszettben. Később nyíltan oszlopalkatúnak is nevezi.

Lakatos Márkról én sem először írok: korábban Marozsák Szabolcsot idéző pszichobaromságaival tűnt fel »stílustanácsadóként«, aki az ember személyisége és a ruházata összefüggéseit vizsgálja (hello, 1000 Bagdy ellen tiltakozó pszichológus!). Közös vállalkozása van azzal a Peller Mariannal is, aki korábban a gyermeke holttestével mörcsöndájszt árusító Lippai Mariannát futtatta be egy mélyinterjúval (amit aztán később, mikor kirobbantottuk a botrányt, azonnal törölt).

Ez persze csak háttérinfo, hiszen Lakatos Márk bodyshamingje nem azért érdekes, mert szélhámos, vagy mert szélhámosokkal bizniszel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 74 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés