Sokan gondolják úgy, hogy nem voltunk elegen tegnap a hazugsággyárnál

2020. október 24. 16:42

Hadházy Ákos
Facebook
A „köztévé” „tudósításában” természetesen egy mondatot sem tudtak arról közölni, miért voltunk ott .

„Sokan gondolják úgy (én is elmondtam), hogy nem voltunk elegen tegnap a hazugsággyárnál. Akik ezt mondják, több csoportba oszthatóak: 1) akik szerint nincs semmi probléma a »köztévével« és az évi 50 milliárdos kormány-kampánnyal. Akik tegnap eljöttek, nekik azt üzenték: hazudnak 2) akik tudjàk, hogy a propagandagépezet miatt nem beszélhetünk valódi választásokról, de szerintük nem lehet tenni ellene, vagy nem akarnak tenni ellene. Akik tegnap eljöttek, azt üzenték ezeknek az embereknek: tévednek 3) akik tudják, hogy kellene valamit tenni a piszkos hazugsággyár ellen, valamiért mégsem jöttek el. Nekik azt üzenték: legközelebb jöjjenek el, akkor nem leszünk kevesen. Ilyen egyszerű ez. 

A »köztévé« »tudósítását« itt tekinthetik meg, természetesen egy mondatot sem tudtak arról közölni, miért voltunk ott . Pedig szerintem sokan tudják. De MÉG ezek szerint nem elegen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne aggódj Hadházy, a tegnapi SZFE 10.000 tüntető is nagyon kevés volt...

Ákosnak nagy szerencséje van, hogy nem ötven évvel ezelőtt él és árulja el az elvtársait. Akkor a büntetésre sokkal több eszköz volt a kezükben, örülhetett volna, ha börtönnel megússza.
De ma szólásszabadság van, demokrácia van, működik a jogállam, ezért Ákos megbüntetésére nem maradt más eszközük, mint a kiközösítés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés