Csak a szokásos, arcpirító tempó a Dobrev Klántól...

2020. október 24. 07:42

Dobrev Klára nagyapja személyesen felügyelte Nagy Imre és társainak koncepciós perét, majd 1958-ban éppen ő volt az, aki büszkén közölte a Parlamentben a kivégzés tényét.

2020. október 24. 07:42
Rákay Philip
Facebook

„Gyurcsánynál tényleg nincs aljasabb, hiteltelenebb alak! Könyörgöm, valaki végre vegye el tőle a klaviatúrát! 

Éppen ma, az 1956-os hősök napján emlékezik remegő hangon Nagy Imrére, s már megint nem bontja ki az igazság minden részletét...

Arról például elfelejt rebegni, hogy Dobrev Klára nagyapja, Apró Antal személyesen felügyelte Nagy Imre és társainak koncepciós perét, majd 1958-ban éppen Apró volt az, aki büszkén közölte a Parlamentben a kivégzés tényét, megállapítva, hogy az »jogos elégtétel, s az ellenforradalom méltó megbosszulása volt.«

Ferenc könnyben ázó szemeit az az apróság is elhomályosíthatta, hogy Klára nagyapja az MSZMP KB döntése alapján – a megtorlásban való részvételéért, érdemei elismeréseként – egy rózsadombi villa nagyobbik részét kapta ajándékba.

»A mi hősünk vagy. Legyél áldott!« – írja Gyurcsány. 

Pedig mennyivel őszintébb lett volna így:

»Köszi a villát Imre! Feri«

Persze csak a szokásos, arcpirító tempó a Dobrev Klántól...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2020. október 25. 09:39
Minden ép, normális személyiség kussolna, ha pl Hitler, Sztálin, Pol Pot, Ceausescu, Rákosi, Kádár, Apró Antal, Lavrentyij Pavlovics Berija, Kun Béla, vagy éppen a Lopcsány progenitúrája lenne. Különösen, demokrácia-ügyekben, politikai kérdésekben. Politikában, közéletben, egyáltalán! Az ElQró-fajzatok, Böszme-Böszméné és moral insanity-fajtársaiknak olyan vastag a pofabőre, annyira elszakadtak a normalitástól, az egészséges moráltól, annyira kóros mértékben szociopaták, hogy azt ép ésszel felfogni sem lehet!
121212
2020. október 24. 19:01
Igazi konzervatív magyar neve van ennek a Philipnek. Persze nem tehet róla, hisz az embernek a szülei adják a nevét :))))))
jánosbácsi
2020. október 24. 18:19
Kétmillióanvagyunk Phillip, te jobban tennéd a hallgatnál. "Rákay Philip egy 24 négyzetméteres, Kálvária téri garzonért cserébe jutott lakáshoz a Várban A 24.hu azt írja, a Kálvária téri lakás hamar visszakerült eredeti tulajdonosához. Rákay Philip és felesége lakáscsere útján jutott hozzá egy 60 négyzetméteres, kétszobás bérlakáshoz a Bécsi kapu téren egy műemlék épületben, amit néhány éve 70 millió forintért újított fel az I. kerületi önkormányzat írta korábban a 24.hu, amely most a szerződéseket is kikérte a kerülettől. A 24.hu szerint a lakás új birtokosa a tulajdonjoga bejegyzése után 13 nappal eladta a szóban forgó józsefvárosi ingatlant, méghozzá éppen annak, akitől nem sokkal korábban Rákayék megvették azt. Így aztán kevesebb mint két hónap alatt háromszor is gazdát cserélt a Kálvária téri lakás, végül kikötött annak eredeti tulajdonosánál. Az is kiderült, Rákay és családja havi 39 ezer forint bérleti díjat fizet a Várban lévő lakás után."
Box Hill
2020. október 24. 14:41
Amiért Apróék, Dobrevék küzdöttek: A bolsevizmus nem más, mint sokarcú ördögi tobzódás, egy militáns embertelen bohózat. Idézek Alexander N. Yakovlev, A Century of Violence in Soviet Russia (Az erőszak évszázada Szovjet-oroszországban), Yale University Press, 2002 című könyve 234-35. oldaláról: -Mit adott a bolsevizmus a világnak, a népeinek és az egyénnek? A világnak: lázadásokat, rombolást, erőszakos forradalmakat, polgárháborúkat és erőszaktevést az egyéneken. A népeinek: szegénységet, ínséget, törvénytelenséget, anyagi és szellemi rabszolgaságot. Az emberiségnek: végtelen szenvedést. Az egyénnek: a bolsevik állam megvonta az egyéntől a szabadságot, a becsületet, az erkölcsöt, a gazdagodást és még az Istenben való hitet is. A bolsevizmus nem más, mint sokarcú ördögi tobzódás, egy militáns embertelen bohózat.-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik