Európa lezüllése

2020. október 22. 9:04

Bogár László
Magyar Hírlap
Az európai uralmi struktúra egyre mélyebbre nyomul a hazugságok zsákutcájába.

„Az európai uralmi struktúra e lejtő nyomán engedelmes bábfigurává vált, és egyre mélyebbre nyomul a hazugságok zsákutcájába, beteljesítve értelmi és erkölcsi lezüllésének jóslatát.

Úgy látszik, most válik csak igazán globálisan időszerűvé Bibó István mondata az Eltorzult magyar alkat, zsákutcás magyar történelem című dolgozatából, amely így hangzik: »Ha egy emberi közösség a hazugságok olyan zsákutcájába beleszorul, ahol a dolgokat nevükön nevezni nem lehet és nem is szabad, akkor ez elkerülhetetlenül vezet az emberi közösség általános értelmi és erkölcsi lezülléséhez.« Ahogy egy előző írásomban bizonyítani próbáltam, ez igaz a »zsákutcás amerikai történelemre« is, de sajnos igaz Európa elmúlt hetvenöt évének történetére is. A háború után Európa példátlan esélyt kapott arra, hogy békés, nyugodt, kiegyensúlyozott együttműködési rendszert hozzon létre. Igaz, ez csak Európa nyugati felének adatott meg, mert a keleti felébe a világot irányító, »nem létező« hatalmi szuperstruktúra előzékenyen beinvitálta a magát szocializmusnak nevező brutális politikai kapitalizmust, hogy számolná fel könnyen, gyorsan, olcsón a történelmi paraszti társadalmakat, hogy ezzel megkönnyítse a térség kifoszthatóságát.

És miután e feladatának magas színvonalon eleget is tett, ez a nem létező világerő könnyen, gyorsan, olcsón felszámolta ezt a politikai kapitalizmust, és nekilátott a térség most már nyugodt kifosztásához, amely azóta is zavartalanul folytatódik. Ezt szokás amúgy rendszerváltozásnak nevezni. De visszatérve Európa háború utáni történetére, Nyugat-Európa ekkor példátlan esélyt kapott arra, hogy saját sorsát is rendezve, majdan az egész földrészre kiterjedő berendezkedést hozzon létre.”

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valóban. Gondolom, Jakopinus sem szokott rendszeresen hugyozni ellenszélben.

https://hu.wikipedia.org/wiki/..

„A francia királyné nyakékének ügye” vagy „A királyné nyakláncának ügye” egy nagy formátumú szélhámossági bűneset volt XVI. Lajos francia király udvarában, amely 1785-ben, alig néhány évvel a francia forradalom kitörése előtt került nyilvánosságra. A fondorlatos csalás áldozata Louis de Rohan bíboros, Strasbourg hercegérseke volt, de a bűnesetet követő felzúdulás és rágalomhadjárat ártott Marie Antoinette francia királynénak is."

A lecsúszás, züllés 1789: a királyné nyakéke - hamis, hazug vádak és ami utána jött, jön.
A Talmud & Co. azóta ugyanebben az aljas üzemmódban pusztítja az emberi - elsősorban a keresztény - civilizációt.
De a valóság kedvéért tegyük hozzá: pusztítja, mert van kit. A bamba "európaiakat", akiket élőhalott, önmagukat felszámoló zombikká tettek, lehet pusztítani.

Kezdjük az elején a történetet:
-A szövetséges nagyhatalmak együttesen és külön-külön is meg fogják bánni azt a tényt, hogy nem tudtak tenni több elhatározott és több együttes akciót a bolsevista veszély megsemmisítésére, mielőtt az túl erőssé nőtt.- (Winston Churchill, 1920. február 14.)

A zsidó vagyonok kimentését Palesztinába már a nemzeti szocialisták is támogatták:
A Transfer (átutalási) Egyezményt, három hónapos tárgyalássorozat után, 1933. augusztus 25-én írta alá a Németországi Cionista Szövetség, a náci Németország gazdasági hatósága és az Anglo-Palesztin Bank (a Zsidó Ügynökség utasításai szerint). Az egyezmény célja az volt, hogy segítse a német zsidók kivándorlását Palesztínába. Mialatt ez segítette a zsidók kivándorlását, arra kényszerítette őket, hogy lemondjanak javaik többségéről Németország javára mielőtt elmennének. Ezeket a vagyonokat később megkapták a Palesztínába való átutalásuk által, mint német export.

Az 1480 és 1940 között az európaiak által vívott háborúkban a következő volt a fő résztvevők aránya, az európai militaristák rangsora:
Angolok 28 (EU)
Franciák 26 (EU)
Spanyolok 23 (EU)
Oroszok 22
Osztrákok 19 (EU)
Törökök 15
Lengyelek 11 (EU)
Olaszok 9 (EU)
Svédek 9 (EU)
Németek 8 (EU)
Hollandok 8 (EU)
(Forrás: Keeling: Gruesome Harvest (Borzalmas betakarítás), 1992, 131.old.)

Az első hat nem nemzetállam, hanem gyarmatbirodalom, a hetedik, a lengyelek, meg gyarmat.

És mennyi, mennyi Jacinda van még, ajjaj...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés