Békejobbot nyújtok Lázár Jánosnak

2020. október 21. 13:58

Márki-Zay Péter
Facebook
Városunk sokáig rettegett ura azt állítja, hogy jó útra tért és új életet kezdett.

„Városunk sokáig RETTEGETT URA azt állítja, hogy jó útra tért és ÚJ ÉLETET KEZDETT:

  •  elítéli a fideszes korrupciót, még azt a Borkait is, akinek pornós társát ügyvédként ő maga hozta a Fideszhez évi 8-9 milliós fizetéssel 
  •  Botka Lászlóval immár nem a vásárhelyieket riogatja, hanem példának állítja
  •  vadászkastély-építőként ma már nem érdekli a vadászat, sőt elítéli...
  •  szerénységet tanult két vásárhelyi vereségből, az előző 18 évvel szemben ma már a »többet ésszel, mint erővel« és az »élni és élni hagyni« filozófiáját vallja

Nos, a remény hal meg utoljára, ismét, sokadik próbálkozásra is BÉKEJOBBOT NYÚJTOK Lázár Jánosnak (ezt ő egy éve a bíróságon nem fogadta el - ma pedig azért nem lesz erre alkalma, mert a feljelentése ügyében mára kitűzött szegedi tárgyalásunk elmarad, hiszen a Hivatalunkban kialakult gócpont miatt nyilvánvalóan nem tudom garantálni, hogy az elmúlt 14 napban nem voltam Covid-ossal egy légtérben, minden elővigyázatosság ellenére – maszk, fertőtlenítés, távolság, negativ gyorsteszt):

  •  az általunk működtetett sajtó továbbra is objektív és pozitív híreket ad le róla (ellentétben a város egyetlen rádiójával és két fideszes hírportáljával)
  •  továbbra is támogatjuk és nem elbuktatjuk a kormány és Lázár úr projektjeit (Tram Train, laktanya, kórház, Agrárkamara, vasútállomás) - kérjük tegye ő is ezt a városnak ígért kormányzati támogatásokkal és engedélyekkel (33 üresen álló lakás, szennyvíztelep, könyvtár, Bethlen, Németh László, Eötvös, Klauzál iskolák, 117 km külterületi út, 118 lakás, ATEV, ipari park, öregek otthona, bölcsőde, menza, munkásszálló, stb). BIZONYÍTSON!
  •  továbbra is készen állunk a nyílt beszélgetésekre, meghívjuk ünnepségeinkre, továbbra is nyernek közbeszerzéseket a barátai, számíthatnak munkahelyükre munkatársai, a város anyagi támogatására az általa felügyelt sportegyesületek, stb.

SZÁMOS KÉRDÉSBEN MÁRIS EGYETÉRTÜNK:

Szeged és Vásárhely kapcsolatát régebben is erősíteni akarta, most pedig ő is pontosan a néhány hete éppen általam használt »ikervárossá fejlesztés« kifejezést használta, ami igen megtisztelő – Botka Lászlóval azon leszünk, hogy Lázár úr álmait megvalósítsuk: lesz közös közlekedési bérlet, közös műsorfüzet, közös beszerzések és pályázatok, és már most is van szakembercsere és együttműködés, és közös önkormányzati érdekképviselet

  •  Az alábbi mondatot akár én is mondhattam volna: »Magyarországnak az amerikaiakkal és az Európai Unióval kell együttműködnie. Nem engedhetjük meg, hogy Washington vagy Berlin úgy tekintsen ránk, mint a kínaiak szálláscsinálóira«
  •  Végül egy ígéret: »Ha a Fidesz nyer 2022-ben, neki fog látni a hibák kijavításának« – ebben én sajnos kételkedem, azt pedig végképp nem értem, hogy ha erre a Fidesz képes lenne 2022-ben, akkor miért nem képes MOST?

ÖRÜLÖK, HOGY LÁZÁR ÚR AZT ÁLLÍTJA, HOGY MEGVÁLTOZOTT. A VÁSÁRHELYIEK ÁLTALA IS ÉSZLELT ELLENSZENVE IS MEG FOG VÁLTOZNI, AMINT EZ SZÁMUKRA IS LÁTHATÓVÁ VÁLIK: DOLGOZZUNK EGYÜTT A SZABADON FEJLŐDŐ VÁSÁRHELYÉRT!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A választói akaratot tiszteletben kell tartani. De azért mégis érdekes eljátszani a gondolattal, hogy egy ilyen Márky-Zay kaliberű alak választást tudott nyerni...

Válaszok:
Csomorkany | 2020. október 21. 15:37

Lázár legalább szerénységet tanult a vereségből. A "demokratáknak" ez sem sikerült. Pedig vereségből volt részük bőven.

Ellenkezőleg! Amint írtam is, tiszteletben kell tartani a döntését. Ha a vásárhelyiek Márki-Zayban látják a fejlődésük, a jövőjük zálogát, legyenek vele boldogok.

Azt mondja, támogatja a kormany és Lázár beruházásait, terveit.
Felmerül a kérdés: Mzp-nek volt, van vagy lesz valami saját fejlesztése?

Békejobbot nem bikacsökkel szoktak kínálni, te kretén!

Ez lehetett Orbán baja is Lázárral. Amúgy Vásárhely egészen Lázár bukásáig a bölcs választókról elhíresült mintaváros volt a Mandi híreiben és más jobbos portálokon, és okkal: Vásárhelyen balos jelölt nem rúgott labdába még Horn Gyufa idején sem. Amúgy Márky-Zaj se kifejezetten balos, csak nem fideszes.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés