Kifarolt az ellenzék Hadházy blokádos akciója mögül

2020. október 20. 16:45
Az ATV Híradó az összes pártot megkereste: részt vesznek-e az akcióban. Egyik ellenzéki párt sem vesz részt a blokádban.

Egyik ellenzéki párt sem vesz részt hivatalosan a Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs által meghirdetett blokádban, amelyet a politikusok az állami tévé székházához hirdettek a nemzeti ünnepre, október 23-ra – közli az ATV Híradó.

A független képviselők a lejáratás és a gyűlöletkeltés ellen szeretnének fellépni

Az ATV szerint korábban Hadházy Ákos úgy fogalmazott: ha százezer ember ott lesz, akkor elérhetik a céljukat. Ha kevesebb, azzal is üzenni tudnak a hatalomnak, hogy sokan követelnek változást. Az ATV Híradó az összes pártot megkereste: részt vesznek-e az akcióban.

Egyik ellenzéki párt sem vesz részt a blokádban

Az ATV-nek a DK, az MSZP, a Jobbik, az LMP, a Momentum, és a Párbeszéd is nyilatkozott. A pártok – legtöbbször a járványhelyzetre hivatkozva – közölték, hogy nem vesznek részt a blokádban, illetve, hogy aznap inkább az SZFE-sek ügyét helyezik előtérbe. A Liberálisok képviselője kedd reggel az ATV Startban jelezte, hogy ők sem vesznek részt az eseményen.

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházy vezeti a százezer embert!!!

Elárulta az elvtársait, ki is kozositettek

Elég komoly a második hullám, egy valamiféle felelősséget érző párt ilyenkor nem csődíti az utcára a követőit.

Hadházy ellenes bosszú, mert az ellenzék korrupció-mentességének mítoszát kezdte ki, amikor megvádolta az ellenzéki pártvezéreket, hogy ő szólt Bíró ügyében nekik, de azok hallgattak.

Ez még a ballibek el sem jön be. Azzal viszont, hogy kiközösítettek az árulot, egyben elismerték, hogy igazat mondott:-)

Az egy kemény melónak hangzik. Szerinted képes ilyesmire?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés