Itt a valódi kétharmad

2020. október 20. 13:14

Donáth Anna
Facebook
A Fidesz úgy döntött: fékek és ellensúlyok nélkül akarnak lopni, a magyarok bő kétharmada ezt utasítja el.

„Felmérést készített az Európai Parlament a jogállamisági feltételrendszerről.  Valamennyi európai ország polgárait megkérdezték arról, hogy igazságos és emberséges jogállami működéshez kössék-e az uniós támogatások kifizetését.

A magyar polgárok 72%-a ezt akarja.

Nem véletlen a magas arány, a valódi, kétharmad fölötti eredmény. Tíz éve szemléli elborzadva a magyar társadalom, miként nőnek az ellopott uniós pénzekből hatalmassá igazságtalanul a fideszes vagyonok. Tíz éve tapasztalja mindenki, aki a közélettel foglalkozik, hogy eközben miként rombolja le vagy üresíti ki a hatalom azokat az intézményeket, melyek a lopás ellen tehetnének. A jogállam igazsága áll szemben a hazug tolvajtempóval, a Fidesz pedig úgy döntött: fékek és ellensúlyok nélkül akarnak lopni. A magyarok bő kétharmada ezt utasítja el.

Most látszik igazán: Magyarország nem egyenlő a Fidesszel! Orbán Viktor kormánya nem akar semmilyen jogállamisági mechanizmust, mivel ez a hatalmát korlátozná, az uniós források lenyúlását akadályozná. A magyarok döntő, kétharmados többsége pedig pont ezt szeretné. Igazságot, rendet és valódi következményeket.

A friss kutatás egyszerre üzen az európai döntéshozóknak és a magyar politikai vezetőknek is.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 309 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Érdekes, hogy egy kutatási eredmény hirtelen "valódi kétharmad" tud lenni, ugyanakkor a választási eredmények esetén állandóan az volt az "érv", hogy mennyien nem szavaztak a Fideszre. Vajon most mennyien nem töltötték ki ezt a felmérést?

Nullácska Annácska! De, hát a Fidesznek igaza van, nemdebár?

Ez a válaszadók 72%-a. A "valódi kétharmadtól" olyan messze van, mint a Momentum a hazafiasságtól.

Kedves olvtárs!

Nézzük akkor meg más megvilágításban a dolgot. Az általad kedvelt képviselő asszony ezt írja.

Valamennyi európai ország polgárait megkérdezték arról, hogy igazságos és emberséges jogállami működéshez kössék-e az uniós támogatások kifizetését.

Ki fog erre a kérdésre nemmel válaszolni? Nyilván mindenki ezt szeretné. Már csak az a kérdés, hogy ki mit ért igazságos és emberséges jogállami működés alatt? Azt-e vajon, amit az EU mainstream, vagyis a feltétel nélküli migrációt, a genderpropagandát, a nemzet- és családellenességet, a szólásszabadság szélsőségesen liberális értelmezését, az álságosan támogatásnak hívott összegek politikai hűségeskühöz kötését, satöbbi?

A másik nagy kérdés, hogy ki melyik politikai erőben látja annak garanciáját, hogy országában igazságos és emberséges jogállam lesz? Ennek megválaszolására valók a választások. És a magyarok nem a képviselő asszony politikai családjában látják az igazságos és emberséges jogállam letéteményesét. Lehet őket ezért mucsainak, megvezetettnek, rettegőnek, nácinak, vidékinek meg iskolázatlannak tartani, de a helyzet mégiscsak ez.

Donáth a hazudozásai után egyszerűen person non grata a magyar poltikában. Menjen a fenébe az akármilyen idegenekre hivatkozásaival. A valódi kétharmadot nemrég erősítették meg Szerencsen a magyar választópolgárok. Fegyőr inszinuáló megjegyzéseivel ott is pofára esett a Momentum.

Anna!

Egyre szánalmasabb vagy, az emberek többsége is már nem annyira utál ,mint inkább sajnál a személyiségzavaraid, a sikertelenségeid, a nyilvánosság görcsös hajszolása, a valós emberi értékek hiánya miatti frusztrációdból fakadó viselkedésed okán.

Egyébként meg engem nem kérdeztek meg, s a magyar lakosság többségét sem, s ugye nem gondolod, hogy bárki is hitelesnek tartja ezt a felmérést.........

Ez most valami (közelebbről nem ismertetett módszertanú, ismeretlen számú válaszolóval érintett) KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁSRA, és annak már első blikkre manipulatív, nem kellően konkretizált kérdésére hivatkozik, mint "a magyarok kétharmadának akaratára"?

Megint mondom: elképesztő ez a "színvonal". Lassan visszasírom a 90-es évek MSZP-jét és SZDSZ-ét. És ez egyre kevésbé vicc.

Húha.
Nehéz évek vának rád. :)))))

Donáth Anna szerint „sajnos a Fidesznek van igaza” a jogállamiság kérdésében
OberEnnsinnen 2020. október 19. 17:24 4
@Nehidd El
A Donnáth Annák "beismerése": szemfényvesztés.
Már a legújabb hazugságát készíti elő: higgyenek neki, ő őszinte, a jogállamiság-beismerés pl. a bizonyíték.

És a magyarok már tudják is, hogy mit jelent a jogállamiság?
Amit se te se az EU eddig nem tudott?
"Jogállamisági kritériumok
Mandíner, 2019. október 3
DONÁTH ANNA EP-képviselőként én mindenképpen partner leszek abban, hogy egységes jogállamisági kritériumokat dolgozzunk ki."

Elnézve a facebookos fotóit, már most látni, hogyan csúnyul el ebbe a hazug, balos "harcba", amit folytat.

Mire olyan büszke Donáth Anna, hány főt kérdeztek meg Magyarországon? Hány főnek a 72 százalékára hivatkozik? Talán ezt kéne előbb tisztázni, mert ez így csak egy hatásvadász lufi. Migránsok pedig jönnek, csak oda kéne figyelni a hírekre. Persze lehet, hogy te csak akkor vennéd észre őket, ha megint négyszáz ezer csörtetne végi az országon, mint 2015-ben. Ezt sikerült megállítani a kerítéssel, vagy úgy gondolod, hogy pusztán turisztikai indíttatásból mennek a hosszabb, nehezebb horvát, szlovén útvonal felé?

Egy ilyen fényes elme még a magas lóról sem lát meg egyszerű dolgokat?

"Donáth Anna szerint sajnos a Fidesznek van igaza a jogállamiság kérdésében
Mandíner, 2020. október 19."

Tehát a 72 százaléknak mégsincs igaza.

Hát, a vitához némi iq is kell...

Akkora zakó után is csak járatod a kacsa szád!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés