Szeretlek Kína!

2020. október 19. 12:10

Hont András
Facebook
A progresszívek a Gulágot szánják nekünk.

„Agyrém: egy vírus miatt, amelyik Kínából jött, és amelyet a kínai diktatúrának nem sikerült izolálni, a trendi, toleráns széplelkek leszopják a kínai vezetőket. Állítom, ha ez a járvány nyugatról kezd terjedni, eszünkbe sem jutott volna kommunista módszereket alkalmazni a megfékezésére. A progresszívek viszont Hollywoodtól a Rózsadombig pont ilyen világot szánnak nekünk. Gulágot.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ebben az észrevételben önmagában van igazság. A kínaiak reakciója indította a pánikot. Az már egyáltalán nem biztos, hogy a vírus Kínából indult, ha az olasz szennyvizekben már tavaly szeptemberben kimutatták a nyomát. És a nyugati sajtó nélkül ebből nem lett volna világhiszti, márpedig a sajtó a globalista elit birtokában van.

Teljesen értelmetlen, ami történik. Minél hamarabb fertőződnénk át, annál hamarabb tűnne el a vírus, ahogy az összes előző, amelyeknél ez a mostani a nagy többség számára veszélytelenebb. Ehelyett tavasszal csinálta fejlett nyugat a maga számára egy mesterséges válságot, amelynek a kezelésére hitelt vesz fel (na kiktől?), most pedig érik egy oltári nagy üzlet az oltóanyaggal, hiszen milliárdokat fognak beoltani. Megbolondult a világ és elképesztően manipulálhatóvá vált.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés