Sziszegve hazaárulózták le Vágó Istvánt

2020. október 18. 19:47
„Az egyik nagyon rossz tulajdonságom, a megbocsátás nem képessége” – mondta el Tatár Csillának az ATV műsorában az ex-kvízprofesszor.

Nem bojkottálja tovább az ATV-t Vágó István – írtuk meg augusztus végén. Ismeretes: az egykori tévés nyár elején azért döntött a bojkott mellett, mert véleménye szerint a Heti Napló egyik adása, mely az MSZP videójában szerepelt álmentős Németh Atináról szólt, akár a kormánymédia terméke is lehetett volna.

Az ATV azonban saját oldalán jelentette be, hogy  beszélgetést kezdeményeztek Vágó Istvánnal, mivel a csatorna „nagyra becsüli” személyét. A találkozón a hegyvidéki önkormányzat tagja megvitatta véleménykülönbségét Németh S. Szilárddal, a televíziós csatorna vezérigazgatójával, melyet követően Vágó úgy döntött visszatér az ATV képernyőjére.

Az ex-kvízprofesszor azóta szerepelt már a Nap híre egyik adásában, nemrég pedig Tatár Csilla vendége volt a csatorna egyik műsorában. Ebből látható egy előzetes az alábbi videóban, melyből kiderül: Vágó úgy érzi, azt mondhat, amit akar. Megtudjuk továbbá azt is, hogy egyszer „szarházi hazaárulózták” a Gyurcsány-párt budai önkormányzati képviselőjét, akinek nem erőssége a megbocsátás sem.

 

 

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dohány utca, vagy szabadok,
Ez a kérdés: válasszatok!

Íme, egy a Jobbik által támogatott, jobbikos szavazók által megválasztott DK-s (stb.) önkormányzati képviselők közül...

EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés