Magyarország leglátogatottabb portálja a hvg.hu volt

2020. október 18. 19:13

Hont András
Facebook
Mindez farokméregetésnek tűnik, és napi adatokat előrángatni valóban annyi értelme van, mint óránként mérlegelni, de egyfelől nem én kezdtem, hanem a sportkommentátor.

„Eszem ágában sem lenne ezt szóba hozni (több okból sem), ha tegnap a manöken-sportkommentátor nem kezd el nagypofával büszkülni azzal, hogy az általa főszerkesztett »Index« pénteken a leglátogatottabb portál volt. Mindezt a telefonos applikációs adatokkal korrigált számokra alapozva, amelyet egy roppant ízléses #nincsmásik hashtaggel  tett közzé, hogy érájának első »elsőzése« napi 805 ezer egyedi látogatóval megvalósult. Halálosan frusztrált ismerősei körében learatta a tapsokat, fogadta a virágesőt, pukedlizett egyet, mire kénytelen voltam fölhívni a figyelmét, hogy ezt egy olyan héten teszi, amikor a valaha egymillió-egymillió kétszázezres Index negyedik is volt a site-ok között, és hogy októberben a lap sokéves történetének legrosszabb hetét produkálta. (Nem mellesleg az indamédiás háttér alapból többszázezres induló látogatottságot jelent naponta, hasonlóval az »Origo« rendelkezik a Freemail miatt).

A válasz valami belterjes picsogás volt.Az élet viszonylag ritkán produkál ilyen hamar elégtételt. Tegnap lenyomtuk az összehasonlíthatatlanul kedvezőbb háttérrel rendelkező »Indexet« és »Origot« is. Amennyiben a vásárolt tartalmakat leszámítjuk (24.hu esetében 23-24 százaléka a látogatottságnak, a feminánál 22), akkor Magyarország leglátogatottabb portálja a hvg.hu volt. Mindez farokméregetésnek tűnik, és napi adatokat előrángatni valóban annyi értelme van, mint óránként mérlegelni, de egyfelől nem én kezdtem, hanem a sportkommentátor, a stróman és az a harmadik, akinek a nevét nem jegyeztük meg. Másfelől pedig van azért komolyabb tanulság is. Még ilyen körülmények között is megéri a lapcsinálás imitálása helyett lapot csinálni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Rendszeresen oda nézek a hvg-re. Cikket ritkán olvasok el, elég a cím:-) sokan lehetünk így, még a hvg-s kommentelők is:-)
A kommenteket olvasom és sokszor nagyon rossz a véleményem róluk.

Akkor olvasok el cikket, ha osszehasonlitom mondjuk a mandi cikkével egy bizonyos témában. Egyből látszik a különbség. A HVG manipuláció gyanánt feligazsagokat ír. Ellenzéknek kellemetlen hírt nem hoz az olvasói tudomására, csak ha nagyon muszáj.

Igazából nem tudom, hogy kiről van szó (manöken-sportkommentátor), de nem is nagyon érdekel.

Azért vezet általában az ellenzéki portál, mert a kormánypártiak is olvassák kíváncsiságból, hogy miről mit hazudnak. Az ellenzéki olvasó nem olvas kormánypárti oldalakat( tisztelet a kivételnek).
Ha mi kormánypártiak egyszerre nem látogatnak az ellenzéki oldalakat, akkor láthatnák, hogy nem is annyi az annyi.

A magyarellenes botránymédia legmocskosabbja kapja a legtöbb kattot.
Ami nem jó hír a magyarok számára, mindenesetre, aki a tétnek tudatában van, az máshogy és másért kattint. Nem szimpátiából, ellenkezőleg.
Mi a tét?
Dohány utca, vagy szabadok,
Ez a kérdés, válasszatok!

Kapcsold ki . Más is panaszkodott és kapott tanácsot, mit csináljon. Sikerült neki és utána örült.
Nekem nincs:-)
A mandi nagyon sokszor egy napon ad helyt ugyanabban a témában megjelent különböző véleményeknek.

Ráadásul mennyi kimaradt!

Én már nem használom a port-ot.
Van másik, ami még jobb is.

A kommenteket olvasom. Igaz, magamban rosszul esik, amikor a halálukat kívánják, mert ilyen is van.

Én többet nézek. Így lehet összerakni, kinek mi a valódi véleménye. Alkalmanként összehasonlítom, ugyanazt a témát ki hogyan hozza az olvasói tudomására. Érdekes néha:-)))

Kattintás nem annyit számít. Sokkal fontosabb, hogy rossz a véleményem róluk. Korábban írtam, általában a címeket olvasom el, valamint a kommentekbe olvasok bele. Na, az ám a szellemi szenny, ami ott megy.

Jó, kevesebbet megyek oda:-)

A cikkeket úgy írják, fogalmazzák meg, hogy hangulatokat hetgeljenek.
Ismerik olvasóik hozzáállását, lelkivilágát és igyekeznek kihozni belőlük a legrosszabbat. Sikerül......

Nah, akkor megtudtuk, hogy mégis megérheti "lapot" csinálni..

A hvg.hu elsőként írta meg, hogy megszületett Orbán Viktor 5. unokája, a kis Bertalan!
gratulálok Rachelnek, férjének, Orbán Viktornak, Anikónak, az egész Orbán családnak!

Spiró György 1984-es Jönnek-je óta olyan, hogy zsidózás: értelmetlen.
Mint a te életed.

Egyetértünk. Aki akar, fizessen nekik a szinte semmiért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés