Az Egyetemen az őszi szünet hivatalosan elkezdődött

2020. október 18. 14:33

Szarka Gábor
Színház Online
Aki az őszi szünet alatt külön kancellári engedély nélkül az SZFE létesítményeiben tartózkodik, azt saját felelősségére teszi, vállalva annak minden következményét.

„A Színház- és Filmművészeti Egyetemen a korábban kiadott rektorhelyettesi és kancellári rendelkezések továbbra is érvényben vannak; az Egyetemen az őszi szünet hivatalosan elkezdődött.

A szünet utáni első munkanap 2020. október 27-én lesz.

Aki az őszi szünet alatt külön kancellári engedély nélkül az SZFE létesítményeiben tartózkodik, azt saját felelősségére teszi, vállalva annak minden következményét.

Üdvözlettel: 

Az SzFE vezetése”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 241 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez egy utolsó figyelmeztetés. A fertőtlenítésre kirendelt katonák majd kitessékelik a kis forradalmárokat.

Minden oktatási intézményt fertőtlenítenek az őszi szünetben. Mindenhol üresnek kell lennie az épületnek. A fertőtlenítők pedig minden esetben teljes védőfelszerelésben végzik a munkát. Az idősotthonok fertőtlenítésekor az időseket más épületbe költöztetik. Nincs ebben semmi rendkívüli.

Pénteken nem sok szimpatizáns volt a Vas utcában.

Tiszta és világos beszéd.
Első: Aki ebből nem ért, az magára vessen.
Annyi már most bizonyosnak látszik: ezekből a bégető NémethGáboros SZFE-birkákból sokkal többen lesznek Soros-prostituáltak, mint színművészek...
Második ténymegállapítás: aki eltakart arccal, nem hajlandó a személyazonosságát igazolni egy állami intézmény területén, az kilépett a jogállami keretekből.
Ezért is vállalnia kell a felelősségét.

Szóljatok, ha már megoldottátok a problémát, addig maradjatok csendben. Persze ne erőszakkal, ne rendőrökkel, már kaptatok az itt kommentelőktől annyi javaslatot, hogy azok már elégségesek a rendezéshez. A forró krumpli még a tenyeretekben van, dobáljátok egyikből a másikba, meg fogja égetni a tenyereteket.

A kancellár két törekvése - nem alkalmaz hatósági erőszakot, de a diákoknak utasítást ad - nem összeegyeztethető. Ezt látjuk. Ezektől a diákoktól jogkövető magatartást ne várjon Szarka Gábor, mert eleve a jog-be-nem-tartással indult, s azóta is erre épül a hallgatók viselkedése. Továbbá, a szélsőséges liberális csőcselék csak alkalomra vár, hogy randalírozzon: az "56-os apropóra hivatkozva csináljon "forradalmat" az "Orbán-rezsim" ellen. Nem kellene megadni nekik ezt a torz gyönyörűséget. Ezért minden erővel az új Egyetem szervezésére kellene összpontosítani, eljelentéktelenített üresjárattá fokozva le a hallgatók handabandázását.

Neked nincs fogalmad az egyetemi autonómiáról: "senki sem sziget"...Minden entitás egy nagyobb egység része is, s nem csinálhat úgy, mintha nem lenne az.

Gylja menyjá eta nocs nyet zakona------nincs cirill betűs klaviatúrám.

Kormányzati dagonya, helybenjárás.....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés