Mezőkövesden is betiltották a gendermesekönyvet

2020. október 14. 10:25
A polgármester szerint a gyermekek védelme a cél.

Egy héttel azután, hogy Budapest XXI. kerületének önkormányzati fenntartású óvodáiban és bölcsődéiben betiltásra került a Meseország mindenkié című mesekönyv, hasonlóra határozta el magát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőkövesd polgármestere is – írta meg a humenonline.hu. Dr. Fekete Zoltán az alábbi utasítást adta ki: „Mezőkövesd Város Polgármestereként és, mint fenntartó ezúton megtiltom, hogy a Meseország mindenkié című mesekönyvet, vagy annak bármilyen formájú kivonatát a Mezőkövesdi Óvoda és Bölcsőde valamennyi csoportjában a köznevelés területén dolgozó pedagógusok, illetve bárki használják, annak szövegéből bármilyen formában idézzenek.

Jelen utasítás célja a fejlődésben lévő gyermekeink védelme!” – teszi hozzá a 16 ezer lakosú település polgármestere. Lázárné Kozma Dóra és Jámbor Márk, a Mi Hazánk Mozgalom mezőkövesdi önkormányzati képviselői múlt héten nyílt levélben kérték dr. Fekete Zoltánt (Fidesz-KDNP), hogy a mezőkövesdi óvodákból is tiltsák ki a Meseország Mindenkié című mesekönyvet, annak „LMBTQ propaganda” tartalma miatt.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mikorra beérik a vetésetek és Nyugat-Európában a sharia mentén döntenek sorsokról. De te nyugodt lehetsz, Magyarországon ez nem lesz fenyegetés, ha 2022-ben te is a Fideszre szavazol...

A rejtett pedofíliát ugyanolyan bűncselekményként kell kezelni, mint a nyílt pedót.

Mert tehetetlen a meleg lobbi befolyásával szemben........Orbán Viktornak is csak arra jutotta, hogy hagyják békén a gyermekeinket, de nem tesz semmit ennek érdekében.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés