Nyíltan cigányozta a Jobbik ceglédi elnöke Koncz Zsófiát

2020. október 13. 8:37
„Sose győznétek a cigányok nélkül, de hát ki honnan jött, úgy kapja a támogatást” – írta a néppártosodó Jobbik ceglédi elnöke.

A Mandiner helyi forrásai megerősítették azt, amit a minap Petri Ádám már leírt: a Jobbik a kampányban is végig cigányozta a Fidesz jelöltjét a személyes választói találkozások alkalmával. A PestiSárcok szúrta ki, hogy Horváth Gábor, a Jobbik ceglédi elnöke a borsodi bukta után közösségi oldalán keveredett irodalmi stílusúnak aligha mondható párbeszédbe a Nagykőrös Info nevű Facebook-oldal moderátorával. 

Horváth Gábor azt írta: „mától Borsod Washington mellé zárkózik olasz trikolórban. Sose győznétek a cigányok nélkül, de hát ki honnan jött, úgy kapja a támogatást”.

Ez teljesen egyértelmű célzás volt Koncz Zsófiára, hiszen róla köztudott, hogy 2017-től Magyarország washingtoni nagykövetségén dolgozott külpolitikai munkatársként. A második mondat pedig az elsőhöz kapcsolódva félreérthetetlen utalás arra, hogy a jobbikos politikus cigánynak tartja Koncz Zsófiát, aki csak a származása miatt, a cigányok segítségével győzhetett.

A ceglédi Jobbik-elnök pár órával később egy külön bejegyzést is szentelt a szerencsi buktának. Ebben gyakorlatilag megismételte rasszista téziseit: vagyis, hogy magyar ember csak akkor szavazott a Fideszre, ha a NER haszonélvezője. A többi támogató zöme pedig nyilván cigány volt. Tehát a Fidesz az a cigányok pártja – szűrhető le a következtetés a Jobbik fajelméletet hirdető politikusának szavaiból.

(Képek forrása: PestiSrácok.hu)

Összesen 130 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ah, a Demokraták... a Toleránsok... a Nyugati Progresszivitás Letéteményesei...

Majd a "független és objektív média" kihozza, hogy ezért is a 'Zorbán a hibás. Mert a rezsim elviselhetetlensége miatt nő a frusztráció egyesekben.

És ez egy 35 ezres , magyar szinten nagy városban a Jobbik első embere...

Tényleg, képzeljük el mindezt FORDÍTVA...

Agóniában volt.
Meg hát bocsánatot is kért.

Legszebb ideje lenne, ha a demokratak es toleransak elmondanak vegre, mi bajuk a ciganyokkal, zsidokkal, fideszesekkel. Es lassan barkivel, aki maskent gondolkodik, mint ok.
Ja, tudom. Keresik a kapaszkodokat, mint Biro a zsidozassal. De lehet, hogy csak kulturalatlan, tanulatlan bunkok, ha talalkoznak esete forog fenn.

Ezek mind indulnak a nagy rasszista versenyen. Mert az szdszt, a korábbi bajnokot visszaléptették.

,,Hát azért valljuk be, hogy Koncz felmenői sem az Etelkezből jöttek a Kárpát-medencébe.,,

http://mek.oszk.hu/10300/10346..

,,Amúgy per pónem szefárd lehet,,
Szerintem egyik sem.
A Koncz név székely eredetű.
http://mek.oszk.hu/10300/10346..

És ha? Adolf megállapította, hogy árják.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés