A „krumplitrükköt” is bevetette a baloldal a szerencsi időközin

2020. október 11. 14:21
Egy zsák krumplira a fideszes jelölt, Koncz Zsófia nevét írták rá, mintha a kormánypártok osztogatnák a csomagot a szavazatokért.

Ahogy a Mandiner is megírta, a nyíltan antiszemita Bíró Lászlóval kampányol Karácsony Gergely főpolgármester és a teljes baloldal. Budapest első embere azért utazott Szerencsre, hogy személyesen támogassa Bíró Lászlót. A borsodi városban a kampányhajrában megjelent Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke és Jakab Péter Jobbik-elnök is. Karácsony Bíróval az oldalán azt mondta: Budapest egy sokszínű, elfogadó város, az ellenzéki jelölt pedig már bocsánatot kért zsidózó kijelentései miatt, ezért nincs oka, hogy ne támogassa őt.

Karácsony Gergely elismerte, hogy nem diktatúrában, hanem egy szabad országban élünk, de a Hír TV kérdéseire továbbra sem válaszolt. A magát demokratának és antirasszistának tartó MSZP társelnöke szerint Bíró László judapestezése nem érdekli a választókat.

A „krumplitrükk”

A baloldal mindent bevetett egy nappal az országgyűlési képviselő-választás előtt. Egy zsák krumplira Koncz Zsófia nevét írták rá, mintha a csomagot a kormánypártok osztogatnák, például szavazatokért. A Jobbik elnöke a Fidesz megbuktatásának lehetőségével tüzelte az embereket.

Bíró László korábban egy varrodát vezetett a Borsod megyei Csernelyben, de alkalmazottai dokumentumokkal bizonyították, hogy adós maradt a fizetésükkel. Volt olyan is, amikor fegyverrel fenyegette őket, mert az elmaradt bérüket kérték – írta meg a Hír TV. Hozzátették: ezzel szemben még a héten is jelentkezett három varrónő, akiknek tartozik Bíró László. A kormánypártok a térség korábbi országgyűlési képviselőjének, a nyáron motorbalesetben elhunyt Konc Ferencnek a lányát indítják az október 11-i választáson. Koncz Zsófia az édesapja által megkezdett munkát szeretné folytatni.

Kép forrása: Hír TV

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez csalás az ellenzék részéről ( nagyon finoman fogalmaztam).

Zseniális.
Bíró szeánszán csinálnak egy ilyen installációt, lefényképezik, másnap meg a teljes ballib kommentmező akként terjeszti, hogy ÍME A FIDESZ KAMPÁNYA...

Még ha meg is nyeri Bíró ezt a szart, nem jelent semmit. Szánalmas ez az izzadságszagú erőlködés, ahogy az összes balos fos ott tülekedik Szerencsen. Anno 2015-ben Kész Zoltán is megnyerte anno az időközit, a Fidesznek a 2/3-a onnantól megszűnt, aztán mégis mire ment vele a moslékkoala?

Szóval a baloldali ellenzék Bíróstul, Karácsonyostul, Kunhalmistul együtt egy nagy, szánalmas, ótvar szarrakás. Okádék tetű alja férgek egytől egyig.

Ez választási csalás. Elképesztő, mi mindenre képesek azért, hogy megnyerjenek egy gyakorlatilag tét nélküli időközi választást. Rohadt alja mocsok banda. De a libsi szövetségesek is elmehetnek a kurva anyjukba.

Válaszok:
pollip | 2020. október 11. 15:55

Várom, hogy melyik ellenzéki média tájékoztatja az olvasóit fuggetlenobjektiven:-))))

Az a szerencséjük, hogy Koncz Zsófi nem olyan elvetemült hangos, erőszakos, mint Vadai, Szabó Tímea, különben simán visszavágna.

Nem illendő más nevét felhasználni és ezzel megtéveszteni a embereket.
Ez a nagy különbség!!!!!

Nem olvastad el a cikket. Bíró bandája hamisította a zsák krumplit.
Video is van róla:-)))))

Csakhogy az elvetemült hangos, erőszakos és a néma tehetségtelen között van némi különbség.
Ha nem tudod, akkor vegyél el egy Vadai, Szabó Tímea félét és mindjárt megtudod, ha leüvölti a fejedet.

Finom a krumpli. Inkább leszünk krumplis fideszesek, mint tökfej ellenzék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés