Szoboszlai a Fradi ellen?

2020. október 01. 07:48

Szoboszlai ismét betalált a Salzburg színeiben, akár a Fradi ellen is játszhat a BL-ben.

2020. október 01. 07:48
null

A labdarúgó Bajnokok Ligája playoffkörében, a párharc visszavágóján az osztrák FC Salzburg 3–1-re legyőzte az izraeli Maccabi Tel-Avivot, így egymás után másodszor jutott be a sorozat csoportkörébe. Akárcsak az első mérkőzésen, Szoboszlai Dominik ismét tizenegyesből volt eredményes. A 19 éves futballista felnőtt pályafutása alatt 10/10-nél tart az elvégzett tizenegyesek terén. A csoportkör sorsolását csütörtökön 17 órától tartják.

Fotó: Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg középpályása, miután szabadrúgásból gólt szerzett a másodosztályú Austria Lustenau ellen a labdarúgó Osztrák Kupa klagenfurti döntőjében 2020. május 29-én. MTI/EPA/Christian Bruna

Kapcsolódó cikkek

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2020. október 01. 11:05
Ha egymás ellen játszanának az nagyon jó lenne, mert akkor mindkét csapat túljutott a csoportkörön is..
bunko_jobbos
2020. október 01. 08:24
Na ez olyan újságírói szenzációhajhász címadás. Kb. olyan, mint hogy halálos tömegbaleset lesz a fővárosban? És persze kérdőjellel, mert akkor senki sem vádolhatja őket azzal, hogy állították.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik