Saját oldalakat követel a Karácsony vezette önkormányzat az ingyenes sajtótermékekből

2020. október 01. 18:48

A Fidesz-KDNP leszögezte: demokráciában egy ilyen javaslatot nem szabad megszavazni.

2020. október 01. 18:48
null

„Egészen elképesztően gátlástalan és arrogáns: Gy. Németh Erzsébet és Horváth Csaba neve alatt Karácsonyék a gazdasági segítségnyújtás szükségességét önös, a minimális demokratikus jogokat is nélkülöző, a pártpropagandájukat szolgáló jogszabály meghozatalára használták” – reagált a Láng Zsolt vezette Fidesz–KDNP frakció arra, hogy

Gy. Németh Erzsébet és Horváth Csaba kiegészítő javaslata ugyanis kimondja: csak az kaphat közterület-foglalási engedélyt, aki ingyenes felületet biztosít a Fővárosi Önkormányzat által meghatározott tartalmaknak – írja a Magyar Nemzet.

Fotó: Magyar Nemzet
Fotó: Magyar Nemzet

El szerették volna rejteni az előterjesztés kiegészítését?

Az ügy érdekessége, hogy az előterjesztés kiegészítése nem önálló napirendi pontként került szavazásra, hanem a gazdasági mentőcsomag kiegészítéseként.

A Fidesz–KDNP frakció a fővárosi közgyűlés ülésén azt kérte, hogy külön szavazzanak az előterjesztés oda nem illő kiegészítéséről

– írja a Magyar Nemzet. A portál közölte, a kormánypártok leszögezték: demokráciában egy ilyen javaslatot nem szabad megszavazni.

A Magyar Nemzet teljes bejegyzését a témában ide kattintva olvashatja.

Címlapkép: MTI/Mónus Márton

Kapcsolódó cikkek

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2020. október 06. 19:17
Tudod kitől követelhetsz. Az alkoholista tróger hitlerista vezíííííííííííííredtől. Te szerencsétlen barom!
hakos
2020. október 03. 07:02
Mondjuk, ha ezt általános elvként akarják alkalmazni, akkor csak olyan sajtóterméket lehet terjeszteni az országban, amelyben 4 oldalt a kormány ír meg.... :D Na ennyit a ballibbantak valós demokratikus és jogállami meggyőződéséről... Most ezek között nincs legalább egy jogász, aki menet közben szólna nekik?
EMM195
2020. október 02. 18:39
Ma valami vitaműsorban a Tóth Csaba nevű FIdesz-fóbiás elemző azt bírta mondani, hogy kellene egy ellenzéki rádió. Ja, a kormány tartson egy ilyet is. Nekik. Mert úgy egyébként vehetnének maguknak Medgyessy Péter módra. Amikor a Fidesz 2/3-dal végre győzött, hány tv-t, rádiót és újságot tartott fenn nekik a Gyurcsányi, Bajnai kormány?
balbako_
2020. október 02. 09:09
Ez a sajtószabadságnak, véleményszabadságnak ellentmond. Ha megengednék, akkor az EU joggal elmarasztalhatna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik