OTKA pályázatok: További 7 pályázat támogatása valósul meg

2020. október 1. 17:50
A tudományos közösséggel megkezdett egyeztetési folyamat részeként a Hivatal vezetése a napokban személyesen is találkozott a tudományterületi kollégiumok képviselőivel.

Ahogy a 2020. augusztus 30-án megjelentetett közleményünkben már jeleztük a pályázati keretösszeg tekintetében a kollégiumok által eredetileg előterjesztett támogatási döntési javaslat keretösszege az idei évben bővült, tekintettel az Élvonal pályázatok 300 millió forint maradványkeret átcsoportosítására. Ebből a forrásból kiemelt szakpolitikai szempontok mentén további 7 pályázat támogatása valósul meg.

A tudományos közösséggel megkezdett egyeztetési folyamat részeként a Hivatal vezetése a napokban személyesen is találkozott a tudományterületi kollégiumok képviselőivel. Az egyeztetés eredményeként a szóban forgó 7 támogatott pályázatot a Hivatal a honlapján a többi OTKA nyertestől elkülönülten tüntette fel: https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/otka-palyazatok-2020-keretemeles.

Tekintettel arra, hogy 2020. augusztus 31-én változás állt be a 135979 számú projekt vezetésében, a Hivatal az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján eleget tett közzétételi kötelezettségének a kedvezményezett vezető kutató személyében bekövetkezett változás vonatkozásában.

(Sajtóközlemény, Budapest, 2020. október 1.)

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés