Mától miniszterként dolgozik Novák Katalin

2020. október 01. 08:48

Az újdonsült miniszter a Facebookon is jelentkezett egy bejegyzéssel.

2020. október 01. 08:48
null

Mától családokért felelős tárca nélküli miniszterként dolgozik Novák Katalin. A miniszter csütörtökön a Facebook-oldalán ismertette: céljai között szerepel az elmúlt tíz év eredményének, a gazdag családtámogatási rendszer minden elemének megőrzése, a családokat támogató lehetőségek további bővítése, ezen belül a saját tulajdonú otthonhoz jutás kiemelt segítése, valamint a gyermekvállalás és gyermeknevelés segítése minden gyermekre vágyó pár és gyermeket nevelő szülő esetében.

Dolgozik majd azért is, hogy a koronavírus-járvány ellenére a következő másfél évben is növeljék a családok életszínvonalát  – tette hozzá. Novák Katalin úgy fogalmazott: „számítok az Önök további érdeklődésére, és megköszönöm, ha bizalmukkal kitüntetve támogatják a munkánkat!

(MTI, Facebook)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. október 01. 23:04
Sok sikert! Isten áldását kívánom!
BőröndÖdön
2020. október 01. 20:59
A takarékos kormány jegyében...kb.200 államtitkárnál tartunk...:(
syphax
2020. október 01. 14:49
SZERETETTEL, ELISMERÉSSEL ÉS NAGYRABECSÜLŐ POZITIV VÁRAKOZÁSSAL KÖSZÖNTJÜK NOVÁK KATALIN KEDVES MINISZTERASSZONYUNKAT! FONTOS MUNKÁJÁHOZ ISTEN ÁLDÁSÁT, ERŐT, EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT ÉS A NÁLA MEGSZOKOTT TOVÁBBI OPTIMIZMUST KIVÁNJUK NEKI, ÉS VELE KAPCSOLATBAN MINDENKINEK.
Box Hill
2020. október 01. 14:30
Hát nem egy Benke Valéria az biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik