Dózsa György úti baleset: négy évet kapott M. Richard

2020. szeptember 30. 9:29
M. Richardot halálos közúti baleset gondatlan okozása, valamint garázdaság és könnyű testi sértés miatt ítélték el első fokon.

Négy év fogházra ítélte első fokon és véglegesen eltiltotta a járművezetéstől M. Richardot halálos közúti baleset gondatlan okozása, valamint garázdaság és könnyű testi sértés miatt szerdán a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Az egyik vádpont szerint M. Richard 2017-ben Budapesten a Dózsa György úton nagy teljesítményű nyugati rendszámú személyautójával 100 kilométeres sebességnél is jóval gyorsabban összeütközött egy szabálytalanul kanyarodó autóval, amelynek két utasa meghalt, vezetője pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az ügyben ugyancsak megvádolt másik járművezető felfüggesztett szabadságvesztést kapott. A másik, kisebb súlyú vádpont egy 2015-ben M. Richard és egy kerékpáros között kialakult közlekedési incidenssel kapcsolatos.

(MTI)

(Nyitókép: MTI/Kovács Tamás)

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orvosi csoda ez az ember, hogy a beteg szívével ennyi izmot tudott gyúrni magára.
Mint Tasnádi, akiről kiderült, hogy agysorvadása van, ami a büntetése után elmúlt.
Orvosszakértőket nem kellene büntetni, ha kiderült, hogy pénzért meghamisítják a diagnózisukat? Ahogy a korrumpálók büntetéséhez is hozzácsapni még pár évet?

Az a baj, hogy Tasnádinak erre való tekintettel csökkentették a büntetését, aminek ráadásul egy részét háziőrizetben töltötte le (azaz a villájában), néha kiugorva elintézni egy-egy "fontos ügyet"

Csak a vizeletében volt, a vérében nem. A hírekben ezt mondták.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában