Demonstrációt szervez a Mi Hazánk az LMBTQ-közösség fenyegetései ellen

2020. szeptember 30. 13:46
A közösség „halálos fenyegetései ellen” szombaton, a Meseország mindenkié című mesekönyvet kiadó egyesület székháza előtt tüntetnek.

Toroczkai László, a mozgalom elnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy az LMBTQ-közösség az elmúlt napokban „kimutatta a foga fehérjét”: halálosan megfenyegették Dúró Dórát, a párt elnökhelyettesét és Schittl Esztert, a CitizenGO kampányigazgatóját, amiért felemelték a hangjukat az ellen a mesekönyv ellen, amelyben „aberrált torzításokkal” újraírták a tradicionális történeteket, és amellyel a „kisgyermekek lelkét, egészséges fejlődését igyekeznek támadni.”    

A mozgalom elnöke undorítónak és tűrhetetlennek tartja, hogy családanyákat fenyegetnek erőszakkal. A Mi Hazánk nem hagyja ezt, fel fog ellene lépni – jelentette ki. Közölte: a VIII. kerület, Szentkirályi utcában tartandó demonstrációra azokat várják, akik nem tűrik, hogy családanyákat fenyegessenek azok, akik egyébként „önmagukat áldozati szerepben, elnyomottként” tüntetik fel, de valójában „agresszívek, akik támadják az egészséges társadalmat.” Az eseményen a mozgalom vezetői szólalnak fel, és színművészeket kérnek fel, hogy olvassák fel az eredeti meséket – tette hozzá Toroczkai.

(MTI)

Kép forrása: www.labrisz.hu

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szégyen, hogy a kormány, a Fidesz nem védi meg a gyermekeket a deviánsoktól, hogy egy mozgalomnak kell védelmébe vennie az ez ellen fellépő civil szervezetet. Hajrá Eszter!

vagy a Fidesz is ott lesz a tüntetésen? Esetleg Orbán Viktor is? Ha valakit zsidó ribancnak neveztek volna, már Brüsszel is tiltakozna.......persze ne nevezze, az ilyen mocskokat, minden oldalon börtönbe kell csukni.

Értem én, hogy a fidesz meg van szorítva, pontosabban a kormány, hogy nem léphet fel ez ellen a "mesekönyv" ellen. Az egész libsi világ ordítana az lmbtqk (k, mint kecske) elnyomása ellen. A kormány szerintem nem tud új frontot nyitni, an elég is enélkül. Ezt használják ki a k provokátorok.

De az sem normális, hogy csak egy pár százalékos párt tud fellépni az ügyben.

Erkölcsileg támogatom!

Az sem semmi, de hatékonyabbat is el tudok képzelni.

A magyar abszurd, konzervatív kormánya van papíron az országnak, s lefekszik a nemzetközi gender lobbinak.

Nagyon pontosa, lényeglátóan írtad le a problémát. Köszönöm!

Igyekszem megérteni egy meleg érzékenységét, s maximálisan támogatom, hogy azt kulturáltan, a társadalom többsége által elfogadott normák szerint élhesse meg, de az agresszív nyomulással, a többséggel, a normalitással szembeni napi provokációkkal már nem tudok azonosulni.

Mindezzel elveszítitek a többség szimpátiáját, támogatását. S ez vonatkozik az SZFE ügyére is. Amit ott műveltek, az anarchia, minden törvény félredobása, a jogkövető többség arculcsapása. Amerikai utánérzéssel....amiből egy olyan normális ország, mint ma még Magyarország, nem kér.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés