Betörtek az óvodába a gender-cukrosbácsik

2020. szeptember 30. 8:41

Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu
A gyermekeinket molesztálják.

„Miért két nőnek, Dúró Dórának és Schittl Eszternek kell küzdenie – életveszélyes fenyegetések kereszttüzében – a zombihálózat ellen? Miért nem lép a törvényhozás? Miért nem hoz az Országgyűlés jogszabályt a kisgyermekek erkölcsi fejlődését megzavaró, elméjét megmételyező genderpropaganda ellen? Miért nem kötelezik legalább arra az ilyen szennyművek terjesztőit, hogy 18-as karikát tegyenek a könyvre, s ne árulhassák azt gyermekeknek szánt termékek közelében? Be kell húzni a fékeket! Ez ugyanaz, mint a migráció: elég egyszer szabadjára engedni az őrületet, s onnantól nem lesz megállás a lejtőn.

Magasabb sebességi fokozatba kapcsolt az elmebetegeket keltető gendermaffia nálunk is. Megjelentettek egy »mesekönyvet« (természetesen Soros pénzéből), amellyel óvodás kisgyermekeink agyába másznak bele. Próbálják kiugratni a csöppségek pici kis fogaskerekeit a helyükből, hogy idővel ők is ugyanolyan defektes idióták legyenek, mint a genderképző hálózat egyedei. A Meseország mindenkié a borítója alapján átlagos, ártalmatlan mesekönyvnek tűnik, nem hirdetik rajta öles betűk, hogy elmebeteg, perverz tartalommal mérgezik benne a gyermekeinket, így aztán gyanútlan szülők is megvehetik. 18-as karika nincs rajta.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért nekik kell harcolniuk, mert van egy tehetségtelen, tehetetlen , az állampolgárokat, a gyermekeket megvédeni képtelen miniszterelnökünk, kormányunk...ennyi. Tényleg

Kádárról munkatársai már 70-ben szűk körben elmondták, hogy öreg, megfáradt, le kellene mondania. Lázárt miniszterelnöknek.

Semmilyen EU-ból jövő nyomást nem tudnak kivédeni, felemelték a karjukat, a Fidesz bukik 22-ben, a szavazói megunták az örökös hátrálást. Te nem látod, hogy teljesen bohócot csinál az ellenzék a kormányból? Hogy naponta, minden téren retirálnak? A kormány meg hülyének nézi a szavazóit.......ami sokba fog kerülni 22-ben.

Olyan vagy mint Jurák a paláverben, jaj,ne legyünk már olyanok mi is.......tipikus Elek István-i, bocsánat, hogy élek mentalitás. A szavazó nem szereti a gyenge, határozatlan, tesze-tosza kormányokat, politikusokat. A fiatalok dinamizmusa az, ami nyerő a tömegek előtt, s nem az elhízott, kényelmes politikusok üres fecsegése.

Neked biztosan nincs gyermeked, unokád , tehát neked mindegy, hogy mit művelnek a kicsikkel az óvodában , is. Az ellenzék már az újszülöttekig aktivizálja magát, a Fidesz meg jól el van az öregekkel, akik kevesen lesznek a megmérettetéskor. Pláne, ha látják, hogy csak egy eseményekkel sodródó kormányuk van.

Gép-ész!

Te lehetsz tőlünk buzi, ha azt kulturáltan éled meg, miként tette ezt Gobbi Hilda, vagy Mensáros és mások is. De a gyermekeinket ne fertőzzétek aljas módon!

A Momentum kizárva, s mindenféle balliberális formáció, de a Fidesz-KDP szövetségen kívüliekre sem gondolok. Igen, nincs jobbik, a régieket semmiképpen nem akarom vissza, ez ellen küzdök magam is. De dühös vagyok a kormányra....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés