Gémesi György maradt a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke

2020. szeptember 28. 14:58
Karácsony Gergely főpolgármester és Eszes Béla, Jánoshida független polgármester lettek a társelnökök.

Újra Gémesi Györgyöt választották a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) elnökévé a szövetség tisztújító közgyűlésén hétfőn. A MÖSZ az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a közgyűlés Karácsony Gergely főpolgármestert és Eszes Bélát, Jánoshida független polgármesterét választotta társelnöknek.

A szövetség továbbra is feladatának tekinti, hogy felhívja a kormány figyelmét a települések által képviselt értékekre, arra az erőtérre, amely nélkül nem lehet hatékonyan működtetni az országot, és fontosnak tartja a kormánnyal történő szakmai egyeztetéseket – írták. A MÖSZ továbbá arra kéri a kormányt, hogy tekintsen stratégiai partnerként a mintegy 3200 önkormányzatra – áll a közleményben.

(Szöveg, fotó: MTI/Varga György)

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már régen eladta a lelkét......az MDF árulója, egy gerinctelen köpönyegforgató alak. Az ilyenek miatt /is/ bukott az MDF.

Gémesi harminc éve úgy kezdte: Isten, Család, Haza... Még szavaztam is rá anno.
Aztán a 2018-as választásokra már elköltözött feleségétől, gyerekei anyjától és nyílt homoszexuális kapcsolatban él, a migráció előnyös oldalait ecsetelve Gödöllőre akart fogadni pár tucat migránst és a hazaáruló pártokhoz csapódott. Ennek ellenére a város pár százalékkal de újraválasztotta- pedig vérlázító amit Gödöllőn (nem)tett: szétbaszva a Városháza, ügyintézni a város szélére járhat a polgár, fejlődés nulla, biciklisáv a forgalmat szétbaszva szépen felfestve a forgalmas utakra- annyi a fejlesztés amennyit a fidesz idehozott (versenyuszoda, vasútfejlesztés). Karácsony biztosan szereti, mert Gémesinél még Gergő is jobb teljesítményű polgármester. De miért kell egy ilyen lúzer a többi polginak?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés