Gémesi György maradt a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke

2020. szeptember 28. 14:58

Karácsony Gergely főpolgármester és Eszes Béla, Jánoshida független polgármester lettek a társelnökök.

2020. szeptember 28. 14:58
null

Újra Gémesi Györgyöt választották a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) elnökévé a szövetség tisztújító közgyűlésén hétfőn. A MÖSZ az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a közgyűlés Karácsony Gergely főpolgármestert és Eszes Bélát, Jánoshida független polgármesterét választotta társelnöknek.

A szövetség továbbra is feladatának tekinti, hogy felhívja a kormány figyelmét a települések által képviselt értékekre, arra az erőtérre, amely nélkül nem lehet hatékonyan működtetni az országot, és fontosnak tartja a kormánnyal történő szakmai egyeztetéseket – írták. A MÖSZ továbbá arra kéri a kormányt, hogy tekintsen stratégiai partnerként a mintegy 3200 önkormányzatra – áll a közleményben.

(Szöveg, fotó: MTI/Varga György)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2020. szeptember 29. 08:33
Hát, megmondta a Jurova, hogy nincs az ellenzéknek hangja Magyarországon...
bagira
2020. szeptember 29. 05:41
Gémesi mennyi plusz pénzt kap a semmit tevésért.
bagira
2020. szeptember 29. 05:37
Gémesi elvtárs legelőször Karácsonynak szóljon települések által képviselt értékekre, arra az erőtérre, amely nélkül nem lehet hatékonyan működtetni az országot, és fontosnak tartja a kormánnyal történő szakmai egyeztetéseket .
kaltran
2020. szeptember 28. 20:36
Miféle szövetség az, melynek egy ilyen barom az elnöke? nem is beszélve a társelnökökről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik