Fegyőr szétcsap közöttünk (is)

2020. szeptember 28. 14:30

Aristo
Tutiblog
A színfalak mögött Fletó feni a tőrt. Izgalmas idők jönnek.

„Nem sokkal ezután került kezembe hősünk interjúja az Inforádióban. Végig nem hallgattam, mert engem már Andriska hangja is idegesít, csak az összefoglalót olvastam el. Az is épp elég volt. Szépen kiüt belőle a rokokó cizelláltságú ostobaság, amely jellemzi megnyilatkozásait. A végén azonban – tőle szokatlan módon – értelmes következtetésekre jut. Abból az egyébként nyilvánvaló tényből kiindulva, hogy nemcsak Gyurcsány, hanem Gyurcsányné is a közélet legelutasítottabb figurái közé tartozik, azt találta mondani, hogy Gyurcsányné sem alkalmas az összellenzéki miniszterelnök jelölti szerepre. Ez – lássuk be – helytálló következtetés. Feri még nem reagált a dologra, gondolom iszik rá egyet. Azt azonban könnyű megjósolni, hogy Fegyőr parazsat gyűjt a fejére, ha kikezd vele. Az Apró-klán emlékezete hosszú, és előbb-utóbb, tán a legváratlanabb pillanatban, bosszút fognak állni. Elveszik a plüssmaciját, vagy valami hasonló.

Aztán kibújt a szög a zsákból. Újabb Facebook bejegyzésében barátunk hitet tett Bajnai Gordon mellett. Mint írja: »… a Momentumnak és valamennyi ellenzéki pártnak szüksége lesz azoknak a tudására, akik hasonlóan nehéz időszakokban vezették az országot. Személyes meggyőződésem, hogy Bajnai Gordon ilyen vezető, ilyen ember.« Andriska vonzódása Bajnaihoz természetesen nem véletlen. Közös vonásuk ugyanis az ostobaság, és hát ugye similis simili gaudet. Bár a metakommunikációjuk különböző, Gordon pislogni szokott, mikor nem ért valamit, Fegyőr meg a száját tátja el ilyenkor. De hát ezek elhanyagolható különbségek. Az igazi különbség az közöttük, hogy – életkoránál és szerepénél fogva – Bajnai már bizonyított, ő már okozott kárt ennek a szerencsétlen országnak; Fekete-Győr szerencsénkre még nem, és reméljük, nem is fog.

Összeállhat hát a nagy csapat. Előtérben a két nagyszerű államférfi, a háttérben pedig a gyönyörtől sikítozó hölgykoszorú. A színfalak mögött pedig Fletó feni a tőrt. Izgalmas idők jönnek. Ám fogadjuk meg Madách tanácsát: »Tragédiának nézed? nézd legott / Komédiának, s mulattatni fog.«

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bajnaiék nem vezették az országot a nehéz időkben, hanem belevitték azokba...

Mi takarítottak ki a ganét a Gyurcsányi által otthagyott istállóból! Bajnainak megmondta az IMF meg Brüsszel, hogy mit szorítson meg rajtunk, ő meg szó és ellenkezés nélkül megtette. Mi meg fizettünk.

FeGyőr ujjgyakorlat lesz a Dobrev Klein klánnak. Nem lesz jégcsákány, se lámpavasra lógatás, se kirakatper. Feri legyőzte a rákot, Kis Pétert, megpuccsolta D-209-et, megverte a Patást, kivédte a Baynau esernyő kisérletet, megvette a Vének Tanácsát, pár hét alatt levette Botkát.
Ez a Macaroni képződmény is seggbe lesz baszva.

Valóban, Alkoholista "még iszik rá egyet", de már "feni a tőrt", s az a jatagán a mamlasz kisinas Momentumos hátában fog landolni. S a Madách idézet értelmében mindenki eldöntheti, majd minek látja az egészet...

Viszont egy havi bért, nyugdíjat elvett.

Végre valaki nevén nevezi a tényeket. Megy itt a hülye örömködés, közben a libsi csapat egy ős jobboldali városban soha nem látott mennyiségű szavazatot kapott.
Ébresztő!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés