Fluor: Tele van az egész ország frusztrációval és gyűlölettel

2020. szeptember 28. 12:05

A Mi hazánk politikusa a napokban megsemmisítette a Meseország mindenkié című könyv egy példányát. A kötetben ismert mesék átiratai szerepelnek, amelyekben a hősök „stigmatizált vagy kisebbségi csoporthoz tartoznak” – írja a kiadó.

2020. szeptember 28. 12:05
null

A politikus ezen tettét Fluor Tomi sem hagyta szó nélkül.

„Dúró Dóra ledarált egy olyan könyvet, ami alapjaiban az elfogadásról szól, például arról, hogy ne csúfold a fogyatékkal élőt, ne legyél előítéletes a romákkal és legyen benned érzékenység az öregek felé. Szerinte ezek aberrált dolgok, és számára csak a tökéletes magyar ember tekinthető embernek. Az igazi kérdés az, hogy neki miért fáj ennyire az, ha valaki nem heteroszexuálisnak születik. A homoszexualitás nem egy kór, ami fertőz és mindenkit elbuzít, aki egy pillanatra nem figyel oda, hanem egy dolog, amivel születik az ember és az égvilágon senkinek nem árt. Ellentétben azzal, ha valaki náci, azzal általában nem születünk, viszont elég sok embernek ártott már” – fejtette ki Fluor a 24.hu-nak.

A zenész szerint elég gyenge jellemnek kell lenni ahhoz, hogy a gyűlöletből eszkábáljon valaki identitást, illetve szegényesnek tartja azt, ha valaki csupán arra büszke, hogy egy adott földrajzi pontra születik és közben mindent utál ami nem olyan, mint ő – egészítette ki.

„Az a szülő pedig, aki azt gondolja, hogy a gyereke egy mesekönyv vagy egy tévéműsor hatására változik meg, esélyesen nem teremtett meg egy stabilt bázist számára. Tele van az egész ország frusztrációval, gyűlölettel, egyre nagyobbak a szakadékok, legalább az a kibaszott meseország hadd legyen mindenkié, ha már úgyis pártok mondják meg, hogy ki a magyar meg ki nem. Most könyvet égetünk, jövő héten akasztani fogunk? Mi a terv?” – zárta gondolatait.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishegyi
2020. október 05. 05:57
Tomika! Kezdheted a gyűlölködés elhárítását és a szeretet hirdetését az "O1G"-t skandáló táborban!
Tehetős Totó
2020. szeptember 30. 03:53
...csak a te fejed üres.
zuriktodor
2020. szeptember 29. 19:04
nagyon jó lenne már, ha ezek a pop-bohócok végre visszamehetnének a színpadra ugrálni. nagyon idegesítő, hogy dologtalanságukban olyan dolgokkal foglalkoznak, amihez semmit sem értenek.
Chitarino
2020. szeptember 29. 12:16
Ez is megússza az orrbavágást...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik