Fluor: Tele van az egész ország frusztrációval és gyűlölettel

2020. szeptember 28. 12:05
A Mi hazánk politikusa a napokban megsemmisítette a Meseország mindenkié című könyv egy példányát. A kötetben ismert mesék átiratai szerepelnek, amelyekben a hősök „stigmatizált vagy kisebbségi csoporthoz tartoznak” – írja a kiadó.

A politikus ezen tettét Fluor Tomi sem hagyta szó nélkül.

„Dúró Dóra ledarált egy olyan könyvet, ami alapjaiban az elfogadásról szól, például arról, hogy ne csúfold a fogyatékkal élőt, ne legyél előítéletes a romákkal és legyen benned érzékenység az öregek felé. Szerinte ezek aberrált dolgok, és számára csak a tökéletes magyar ember tekinthető embernek. Az igazi kérdés az, hogy neki miért fáj ennyire az, ha valaki nem heteroszexuálisnak születik. A homoszexualitás nem egy kór, ami fertőz és mindenkit elbuzít, aki egy pillanatra nem figyel oda, hanem egy dolog, amivel születik az ember és az égvilágon senkinek nem árt. Ellentétben azzal, ha valaki náci, azzal általában nem születünk, viszont elég sok embernek ártott már” – fejtette ki Fluor a 24.hu-nak.

A zenész szerint elég gyenge jellemnek kell lenni ahhoz, hogy a gyűlöletből eszkábáljon valaki identitást, illetve szegényesnek tartja azt, ha valaki csupán arra büszke, hogy egy adott földrajzi pontra születik és közben mindent utál ami nem olyan, mint ő – egészítette ki.

„Az a szülő pedig, aki azt gondolja, hogy a gyereke egy mesekönyv vagy egy tévéműsor hatására változik meg, esélyesen nem teremtett meg egy stabilt bázist számára. Tele van az egész ország frusztrációval, gyűlölettel, egyre nagyobbak a szakadékok, legalább az a kibaszott meseország hadd legyen mindenkié, ha már úgyis pártok mondják meg, hogy ki a magyar meg ki nem. Most könyvet égetünk, jövő héten akasztani fogunk? Mi a terv?” – zárta gondolatait.

Összesen 141 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tele van a kibaszott Fluor Tomi gyűlölettel.

"
A homoszexualitás nem egy kór, ami fertőz és mindenkit elbuzít, aki egy pillanatra nem figyel oda, hanem egy dolog, amivel születik az ember és az égvilágon senkinek nem árt. Ellentétben azzal, ha valaki náci, azzal általában nem születünk, viszont elég sok embernek ártott már
"

Aztaq. Van ám itt szellemi magasság.

"Az igazi kérdés az, hogy neki miért fáj ennyire az, ha valaki nem heteroszexuálisnak születik. "
Ebből is látszik, mennyire tudod, mi az igazi kérdés.

Érdekes ez az elmélet, hogy buzinak születni kell, de hetero férfiként undorodni a buziktól az "tanult dolog".

Hogy mi a terv? Az idősebb testvér megmondta:
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

Fluor Tomi gyűlölködve panaszkodik a sok gyűlölködésről, és amatőr maszek-ideológiájára hivatkozik.

"A normalitás védelme nem gyűlölet keltés."
Ez az a mocsokhullám, amely egyre sebesebben nyeli el a tiszta emberséget és dobja felszínre a szennyett, az aljasságot - lásd bal-lib-zöld Európát, amely mára teljesen kivetkőzött az elemi emberi gondolkodás törvényei alól... Fluor T. ennek a perverzhálózatnak egy pontocskája.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés