Nézze meg a LYNX harcjármű bemutatását!

2020. szeptember 28. 21:29

„Bemutatjuk a folyamatban lévő honvédelmi- és haderőfejlesztési program egyik legkorszerűbb eszközét: a Lynx KF-41 gyalogsági harcjárművet” – írta közösség oldalán megosztott videójához a Magyar Honvédség.

2020. szeptember 28. 21:29
null

Kapcsolódó cikkek

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2020. szeptember 29. 19:24
Jól néz ki. A felszálló rámpát jobban bebordázhatnák, száraz surciban is csúszik, kis sártól esni-kelni fognak.
eligold
2020. szeptember 29. 13:13
1: "Annyiban kell úgy nézni, hogy a kartárs csak a VSZ cspatszállítókat (PSZH) és gyalogsági harcjárműveket (BMP) ismerte." Igen, a valóságban, közelről, kézzelfoghatóan. De attól még tisztában voltak a helyzettel, és tudták, hogy van más is a világban, hogy más és máshogy az ideális. ... 2: "Meg békefenntartó, újraépítő küldetésekben önállóan vagy 2-3 harcjárműves..." Ezek vagy lesznek, vagy nem lesznek, de akik döntöttek és döntenek max ezt is figyelembe feszik, de mint prioritás nincs az elsők között. És azoknak a problémáknak a megoldására amit egy kósza T-55-ös jelent, arra vannak a páncéltörő rakéták és az aktív védelmi rendszerek. A Lynxen a hozzáértők reményei szerint, FGM148 Javelin vagy Spike-LR és Trophy Active Protection System (APS) ami a Leo 2-ön is megtalálható. ... 3: Igen, moduláris azaz torony helyére tetszőlegesen más torony is "beilleszthető". legyen az parancsnoki, mentő, stb a feladat. Úszni viszont sose fog. Ausztráliában se. De mint írtam, ott van minden, HOZZÁÉRTŐKTŐL, a fórumon.
bunko_jobbos
2020. szeptember 29. 08:28
Valamelyik szakértői (vagy annak marketingelt) blogon egy kicsit kockázatosnak tartják ezt a beszerzést. Mert olyan, mint a Tesla, csak jövője van, jelene nem nagyon. Ugyanis nem nagyon rendelt még belőle senki. ha bejön, akkor jól jártunk, de ha nem. akkor lesz egy senki által sem használt technikánk. Majd meglátjuk.
lofejazagyban
2020. szeptember 29. 07:41
az elmúlt 30 évben inkább a 8 kerekes megoldás volt a divat ebben a kategóriában. Ennek is volt/van egy 8 kerekes változata. Most akkor miért a lánctalpas?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik