A Momentum szakértői

2020. szeptember 28. 07:32

Szerintem Palvin Barbit is bele lehetett volna keverni, arra legalább sokan fölfigyelnek.

2020. szeptember 28. 07:32
Hont András
Hont András
Facebook

„Kiváló összeállítás jelent meg tegnapelőtt a Blikkben a Momentumról és az épülő szakértői hátteréről. Ilyen mondatokkal: »a párt a jelek szerint komolyan gondolja, hogy igazi szakemberek segítségével vág neki a 2022-es választási kampánynak. Az egyik Bajnai Gordon lenne, aki az elmúlt tíz évben gyakorlatilag láthatatlanná vált a magyar közéletben«. Bármelyik KESMA-kiadványban is megjelenhetett volna a Fideszről.További neveket is említ az újság, két egykori külügyminisztert, Jeszenszky Gézát és Balázs Pétert, az egykori jegybankelnököt, Bod Péter Ákost és Oszkó Pétert, volt pénzügyminisztert.Nyilatkozott Fekete-Győr András is a cikkben: »leginkább a szakpolitikusaink felkészítésében fognak segíteni azok, akiket felkértünk – kommentálta lapunknak a helyzetet a Momentum elnöke, aki hozzátette: nem arról van szó, hogy egy választási győzelem esetén Bajnai például állami posztot kap cserébe. Mindössze szívesen segítenek az ellenzéknek«. Az értesülést eddig a következők cáfolták (a cáfolat időrendjében): Oszkó Péter, Bajnai Gordon, Balázs Péter és most legutóbb Jeszenszky Géza. (Bod Péter Ákos külföldön lehet, vagy hétvégére kikapcsolta az internetet). Én nem tudom, ki cseszte el, a lap vagy a pártelnök vagy is, de jó kör volt. Szerintem Palvin Barbit is bele lehetett volna keverni, arra legalább sokan fölfigyelnek. Meg még valami. Kifejezetten jó viszonyban vagyok Bajnaival, Jeszenszkyvel és Oszkóval is, szerkesztettem már Balázs Péter- és Bod Péter Ákos-szöveget, szóval nem azért mondom, de 2020. van. Tényleg változatlanul ennyi az ötlet?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolti87
2020. szeptember 28. 22:54
Szerintem a Hont picit skizofrén. Egyszer úgy viselkedik mint a világ legbalfaszabb libsi idiótája, utánna meg normalis 2 napig. Lehet a gyógyszer adagot kéne egyszer rendesen beállítani, és kapnánk végre mindkét oldalról normálisnak tekinthető újságírót.
Tót Ottó
2020. szeptember 28. 20:58
Örültem kb 1mp ig. Ismerlek már benneteket önsorsrontó barmok.Ott fogtok majd nyálcsorgatva tapsolni ennek a inkompetens hülyegyereknek az első sorban!Hiába reménytelen ,inkább egy beszélő majom mint Orbán.Bár csak a saját sorsotok ronthatnátok csak..
őrnagyőrnagy
2020. szeptember 28. 18:45
Ennyi, és még ennyi se. Segítsd te is őket győzelemhez. Jó lesz...
Robertoo
2020. szeptember 28. 18:02
Egy pillanatig nem téveszt meg ez a hont-alan. Egy szavát nem hiszem el, hiába nyalizik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik